Have2Have

Go'kväll allesammans!
Idag har jag vart i Stockholm, som jag skrev om igår. Det var faktiskt mer än förväntat roligt och intressant. Kan ju vara så bara för att jag har en stor kärlek till museum, jag vet inte varför, men jag älskat verkligen att gå på museum!
Under lunchen så gick vi (utöver att äta) runt och kollade i alla underbara butiker som Stockholm har. Vi gick in i en butik som såg ut att ha fruktansvärt snygga jackor! Jag fäste blicken på en jacka som var otroligt snygg! En så kallad "ridjacka", vissa sådanna kan vara fula som bara den och andra är bara för mycket. Jag har bara sett väldig få som är snygga, men dom har vart galet snygga verkligen. Såsom denna. Den var sjukt snygg! Vågade knappt kolla på prislappen, men blev förvånad när den visade att jag kan köpa jackan för 500 lappen. Det är en normly jacket från vila. Jag måste verkligen köpa den, måste!
Puss


Idag, onsdag.

Hejsan!
Idag så vaknade jag och Micke runt 06.00 av att hans väckarklocka ringde. Han gick upp och fixade sig innan han gick till bussen. Jag somnade om och vaknade runt 09.00, tog bussen mot stan sedan mot skolan. Började 11.00 med engelska.
Efter skolan så drog jag tillsammans med Cornelia ner på stan för att kika efter snygga vårjackor!
Nu är jag iallafall hemma och är fruktansvärt trött.
Imorgon ska jag och min klass iväg till Stockholm igen. Vi var där för bara någon vecka sedan. Och inte så långt innan det också. Vi åker ofta på utflykter till Stockholm, perfa!
Men imorgon som sagt, vi ska först gå på August Strimbergs muséet. Sen får vi 2-3 timmar på stan för att äta lunch och så vidare. Jag, Cornelia, Robin & Sebastian ska luncha på tacobar, så det blir superbra!
Mot eftermiddagen ska vi se någon utav Strimbergs pjäser också innan vi tar tåget hem.
Men mer om det imorgon antar jag.
Puss!


Torsdag

Hej hej!
Åkte in till stan vid 11 tiden. Där mötte Micke och hans syssling Cristoffer upp mig. Vi cyklade till salongen där dom skulle klippa sig! Nu är dom nyklippta och fina i håret!
Sitter i mickes säng just nu och väntar på att han ska komma in från hundpromenaden.

Och idag är det även hela 8 månader sen vi blev ett♡


Detaljer


Gårdagen

Hej halloj!
Tänkte skriva lite om vad jag hade för mig igår.

Vid 12.30 hämtade mamma och syster mig hos Micke. Vi stack iväg och handlade lite grejor. Senare vid 18.00 så mötte vi upp pappa på Ikea så gick vi och åt tillsammans.

Jag fick även med mig två saker hem.
• En ny ridkavaj
• Balhandskar till balen

Är supernöjd med det!

Nu ska jag iväg och rida! Puss


Time for me and myself

Världens bästa film, gott tilltugg & Myspys belysning. Detta är underbart


Time for me and myself

Världens bästa film, gott tilltugg & Myspys belysning. Detta är underbart!


Valentines day

Fick en ny gubbklocka av världens bästa kille. Den ja hade förut gick sönder, så ja fick en annan modell som oxå var jättefin!
Fick även lite gott utav far ♡


Slut på dagen

Tjenixen!
Gud vad jag hoppar mellan dessa sabla hälsningsfraser? Hej, hejhej, hejsan, Tjenixen. Ja tråkig fantasi..
Men iallafall! Jag åker hem från skolan nu med en fruktansvärd migrän som hälsade på även igår. Så hoppas det blir något bättre till imorgon, för då ska jag, tillsammans med min klass sätta oss på tåget till Stockholm. Vi ska hälsa på i riksdagshuset och vara med på utrikesdebatten imorgon bitti. Så håll utkik efter mig på teven! Haha.
Men det ska iallafall bli intressant tycker jag. Efter besöket så ska vi även få gå ner på stan och kika runt lite samt äta lunch på något mysigt ställe. Så det blir kanon det!
Ha det bra! Puss


~ tussan~


Matteleltion

Hejhej!
Igår kväll kom Micke hem till mig. Jag ställde mig och bakade pizzor till oss två, hur snäll är inte jag lixom? Hehe.
Jaja vi är bäst så vi förtjänade de!

Nu sitter jag på mattelektion och räknar som aldrig förr!

Puss!


Jag kommer alltid att älska dig. Mer än allt annat♡


Lördagskväll

Hejsan!
Ska straxt pallra mig upp till stallet. Ikväll blir det nog bara mys framför ne mello skulle ja tro. Måste även fortsätta plugga då vi har prov på tisdag igen.. Jag orkar verkligen inte! Jag kommer inte att få något sportlov. Jag kommer bara ligga hemma och plugga för vi har så sjukt mycket i skola nu! Dom tar verkligen all min fritid ifrån mig!

Jaja.. Kämpa på bara..
Puss


Det blir aldrig för mycket av det som inte är för lite

Hejsvejs!
Idag har jag haft en bra dag! Så nu väntar jag på att bussen ska rulla in på stationen så ja kommer hem.
Förövrigt så skriver ja mitt andra nationella prov imorgon ! Hörs mer ikväll

Puss!


Glad idag

Hejsan!
Idag är en bra dag! Skoldagen som vanligtvis brukar vara lång och trist på tisdagar har rullat på riktigt fint!
Har skrivit so prov idag, det gick kanon.

Imorgon startar det nationella proven som inleds med svenska. Väldigt taggad på det!

Ha det fint puss!


Måndagsmorgonen

Godmorgon allesammans!
Vaknade runt 4 och klev upp vid 5 för att cykla iväg till hästarna.
Nu är jag hemma och har precis dragit på mig lite smink. Ska om ca 15 min cykla iväg till bussen som tar mig till skolan.
Ha en bra måndag!
Puss


Every day is a new day

Hallå!
Igårkväll så åkte jag iväg till min fina Carolina, vi pratade, tittade på mello och avslutade med "Ps. I love you" innan vi somnade.
Runt 11 kom mamma och hämtade mig och då var det raka vägen till so boken som gällde! Ska nämligen skriva prov imorgon. Där har jag vart tills nu. Så nu känner jag mig klar och tänker gå upp till mina hästar. Sen ska jag bara hem och ta en skön dusch innan sängen kidnappar mig! Ska sova tidigt idag har ja tänkt.
Ha det bäst! Puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3199968/images/2013/pic_510e988ee087c32a2030586a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3199968/images/2013/pic_510e988ee087c32a2030586a.jpg" class="image">


RSS 2.0