Ja du..

Åh, vill så himla gärna tatuera mig! Vet inte hur många gånger jag har ritat denhär tatueringen på handleden. Vill verkligen ha en sån. Typisk Jenny-tatuering. Och sen har jag kommit fram till att Det är grymt snyggt med hål i ögonbrynet på killar! Eller nej. Det är bara få som ens ser bra ut i de. Men om man e en kille som passar i de, och har det. Då är de helt galet snyggt!! Min kompis har de. Och han passar verkligen superbra i de. Sen vill jag att en annan kompis ska ta hål i ögonbrynet för han skulle passa nästan ännu bättre i de :D haha stört inlägg...? Jaja puss hej!


Vi delade på kärlek. Jag tog kär och du tog lek.

thats my feeling


Bedtime

Grymt trött.. Sovmorgon imorn ju så ska utnyttja den ordentligt! Hade engelskaprov idag. Gick toppen :D
Ska fan bli kul på måndag:) fast jag är en riktig så kallad badkruka så får se om de e tillräckligt vart ute för att bada ;) annars får dom kasta i mej i vattnet? Jaja haha.

Haha idag i stallet när jag hade min lilla "song time"(ehm ja vem sjunger inte när man e ensam lixom (à) haha jaja iaf så precis när ja "sjöng" and aaaiiijjaaajj Will always love yoooouuu. Ja ni vet den ;) haha precis då så får jag ett sms från en kille som jag faktiskt alltid kommer att älska haha. Underbart :') puss på dej!

Och på alla andrA!


Jag orkar inte att alla ska hata mig samtidigt precis exakt helatiden..

Vill inte bo hemma längre ska de va så jävla svårt att förstå.. Vad som helst bara ja slipper


Hemma efter skolan

Japp det stämmer! Slutade redan vid tvåtiden idag. Följde med Sebastian till tåget innan jag gick till min buss. Idag så var varken Louise eller Cornelia i skolan. Och Linn har ju bytt klass. Och det är bara dom som jag brukar vara med i skolan, eller oftast iaf. Så jag vart lite forever alone ett tag där. Men sen så var jag med Sebastian, dennis, Hampus, och Robin typ hela dagen. Så de löste sig till slut:)
Imorgon så har vi sovmorgon till halv 12 fattar ni!? Halv tolv! Fast egentligen till halv ett för vi har spanska då och jag är klar med mitt arbete och då får man ledigt resten av terminen.:) men vi kör på halv tolv iaf! Jaja pusshej


On Da buss

Sitter på bussen påväg till skolan nu! Spanska som första lektion, igår fick jag reda på att jag inte blir godkänd i spanska. Fkn Spanska läääraeee..! Jaja. Mår fett illa jäkla buss:(
Okej intressant inlägg jag vet.. Slut.


Helt sliten..

Rubriken får tala.. Skulle inte banga på att slå mig i huvet så hårt så ja fick ligga o koma nån månad. Haha? cp jag e..Fast fett skönt :)
Nästa måndag hoppasd vi på varmaste dagen! Då ska klassen åka o bada nån stans! Mys♥
Kort inlägg.. Men ja e sjukt trött måste sova. Eller ligga o smsa. same shit ;*
GODNATT!

Fin bild? haha hittade ingen annan......

Jättebra dag idag!!

Ja.. Idag var det sista omgången i div III. Jag red på hela 74,83%!! Helt galet, de kändes inte ens bra? De räckte hela vägen till en andra plats. Och laget vann omgången idag. Och eftersom de var final så vann vi ponnyallsvenskan 2012!! Grymmmmmaaa!! Tre rosetter med hem! Kork kork kork! 74,83 är pers för mig:') fick två 9or och ingen domare delar ju ut nior?:o jo tydligen :)


Nu ska ni allt få ett blogginlägg!

Som ni märkt så har jag vart borta några dagar härifrån. Men det är väldigt några som uppdaterar bloggarna nu, och vet ni varför? För att det är så galet jävla underbart väder och bara några dagar kvar i skolan! Folk bloggar inte nu, dom umgås med vänner, solar, badar ALLT! Ska jag va ärlig så tycker jag bara att de e underbart ju :D
Vad har Jenny gjort under domhär dagarna då?
Precis det som jag nyss skrev, fast jag har dock inte badat än.. Sen har jag kommit på sjukast grejen jag vill göra i sommar som skulle äga sönder! Åka och campa i husvagn med en kompis helt ensamma!  Fatta bara hon o jag. Skulla va så jävla kul/mysigt/busigt och haha! ;) Planerar sommarlovet till 100! Kommer bli bäst!

Och så måste jag ju få säga det jag har gått o tjatat om hela veckan. Imorgon är de division III FINAAALLLLL!!! SÅ GALET TAGGAD NI INSER INTE! Vårt lag leder div III Än så länge så de gör inte att man taggar ännnnnuu minde!!

Måste säga att om tillomed jenny taar på sej shortsen då är de sommar..


Detta trodde ingen om Hampus... HAHA!



Jag gillar att vi hade barnkalas uppe på mitt rum :)

En lång, mystisk dag.. Den Ni!

Vad gjorde Jenny på kyrkogårn i björklinge?- De ni

Varför var Jenny på bjkbadet och med vilka?-De ni.

Vem e mannen som gömmer sig bakom en svart prick?-De ni.

Varför sitter Jenny och kollar på rugby?-De ni.

Och varför i hela fridens namn kommer Jenny hem med en almtunajacka?- Jo för att Jenny frös som en iiiiidiot! Och då råkade det vara en snäll själ som lånade ut sin jacka till henne, och det tackar vi enormt mycket för! Annars hade Jenny vart förfrusen vid dehör laget..

Jaa, herregud.. Klockan ringde imorse klockan 08.00. Kom hem runt 22.30. Helt tom i magen hade inte ätit, inte druckit det lillla minsta på hela dagen.. Inte ens en smula. Trodde jag skulle svimma. Har gått jäkligt mycket idag oxå, nästan hela dagen. Så ingen energi till nånting! Men jag klarade mig! Och frös gjorde jag oxå.. Men oouuuf vilken tur att jag fick låna jackan! Hackade sönder mina tänder påväg hem men fatta vad jag hade frysit om jag inte hade haft jackan? :o shit.. Menmen!

Tjoooohoooo! Brännan nådde även mig!

Fast dock bara på magen... Inte armar, ben eller ansikte. Bara magen... oj va röd jag ser ur :o jäfla iphonekamera..

Fråga-Svar

Anonym- Har det hänt något mellan dig och Carro? Ni har inte varit på länge och du skriver inte så mycket om henne?

Svar: Nej. Det har inte hänt något mellan mig och Carro. Aldrig. Hon och jag bråkar inte, faktiskt aldrig! Och jag vet att vi inte har vart med varandra på länge.. och det är inte kul. Så hon och jag måste hitta på något inom kort!
Sankar dej älskling!

Nagelfix

Fixade naglarna igår. Eller försökte iallafall! Jag har kommit på en jättesmart sak tycker jag haha :) Om man vill ha en jämn fransk manikyr så brukade jag tejpa med vanlig pappestejp förut, blev ganska bra men dock så blir det ju en väldigt rak kant.. Om man vill att de ska se mer naturligt ut så ska ju kanten vara rundad, och då finns det ju jättesmarta negeltejper som man kan köpa. Men dom är inte alltid lätt att hitta plus att dom kostar ganska så mycket! Så jag, smart som jag är tog något som dom flesta har hemma. Nämligen plåster med rundad kant och hade på naglarna (haha) Behövde bara två plåster och det är betydligt mycke billigare än om man ska köpa manikyrtejp!

ursäkta dåliga bilder och galet fula händer haha

Sen idag så klistrade jag på stenar, fortfarande dålig bild och en ful hand menmen

Får se hur länge domhär håller sej på en tjej som håller på med hästar.... förmodligen nån timme bara..

Sooolar för fulllllt

Som rubriken säger. Ligger ute i solen just nu och lyssnar på musik, hur skönt som helst! Eftersom att jag har grymt svårt att bli brun så är de vara att passa på medans solen visar sig på himlen. Ska ta och köpa sololja o se ifall de blir bättre med den :)
Senare ikväll så ska vi åka till min kusin som fyller hela 24 år idag. Stort grattis till han!
Men nu ska jag fortsätta sola, puss hej

Grattisinlägg!

Det är så att idag så fyller en jättefin kille hela 16 år! Så gör ett grattisinlägg till han.

Grattis! Hoppas din dag blir bäst! Kramis!♥

Detta inlägg saknar rubrik

Idag har jag mest tagit de lugnt.. Solat ett litet tag men vädret är inte i topp så de blev inte så länge.
Nej nu börjar de bli långtråkigt här hemma tycker att skolan kan börja igen. Det är inte så att jag är den lilla ungen som älskar skolan och har A+ i alla änmen. Långt ifrån men jag tjatar om skolan helatiden för de e så galet tråkigt att bo här ute! Typ en halvmils skogsväg till närmaste kompis..kul. Fattar inte hur jag ska klara sommarlovet ? Nån som har bor i stan och har en säng ledig till mig?:) haha hade fan vart fett nice :D

Jaja får se vad ja hittar på ikväll,..

Haha men snälla jenny...

#jennysplace

Sov sött sötisar!

HAr inget mer att skriva än godnatt! Och att jag ahr en extrem bildbrist som vanligt..

Pussgodnatt!

New!


Santa cruz dressyrsadel. Satt inte helt fel till min lilla Prins :) Blir att inviga den ikväll!

Vi kommer slå nåt rekord


Vi e 5 stycken som kommenterat i typ en vecka.. hur orkar vi?

Mobilblogg

Sitter på bussen påväg hem efter en låång dag Shit... Vår skola hade operation dagsverket idag så jag i Nelli åkte till Louise o bakade :) haha sen skulle vi till skolan i lämna skiten vi bakat o då sitter Hampus forever alone i skolan så vi sätter oss med han o sen kastade ja in hans nyckel i mickes skåp sp då kom Micke till skola i öppnade osv.. Sen kom Niklas  o Martin. Nelli åkte hem :( och vi va med alla dom ett bra tag .. Orkar inte skriva om allt.. Men Micke va tråkig o åkte hem efter ett tag. Vi andra va kvar i skolan  skitlänge ... Kom dit vid tolv åker hem nu lixom..? Men jaja kul hade vi iaf! Pusshej!

One more time

DAgen idag har oxå vart väldigt bra! Inga sprayflaskor idag inte.. Bara lite :P Vi skulle ju få vår så kallade hämd idag. Började på en rast då Niklas kastade en vattenballong på mig, eller mot mig. Han missade. Sopa. Haha. Sen när vi hade slutat för dagen o satt o väntade på bussen så kommer Hampus Micke Och Niklas med vattenballonger. Louise får två på sej, haha! Hampus så jävla dålig! Han står två meter ifrån mig och ska kasta en ballong, ni tror han träffar? nej han kastar typ tre meter ifrån mig? haha! SOPA! Sen försvinner dom iväg och vi tror de e lugnt, men när vi går mot bussen så kommer dom igen. Tur vi har att bussen kom precis just då så vi sprang dit. och så kastar dom en ballong rakt på bussen så kärringen som står o väntar på bussen blir blöt haha!

Senare efter skolan så kom Gleb till Uppsala, vi mötte upp han och väntade på Sandholm. Körde runt varandra i en kundvagn osv.. haha! Sen kom Sandholm o vi gled mest bara runt på staden, orkar inte skriva mer nu!
Pusshej


Ja behöver pluugggaaa!

Ja men goddag! 
Min dag har varit så bra som den kan bli i stort sätt! Det börjar med att jag kommer till skolan, ser en kille som hade lovat mig o Lussan att ha backslick idag. Vi trodde inte han skulle ha de seriöst, backslick i skolan? Men jodå! Haha Han hade backslick och när jag såg han så gick jag helt forever alone i skolan, Haha shit  att gå runt forever alone i skolan och garva är inte helt normalt!  men de skulle ni oxå gjort... Så stiligt så haha!

Sen har jag och louise vart riktigt busiga idag... På spanska lektionen så snodde vi lärarens sprayflaskor som hon hade för att göra rent bänkarna med. Vi sprang iväg med dom och letade upp Micke o Hampus (de va hampus som hade backslick haha) När vi hittade dom så där nånstans så började dagens så kallade krig, höhö. Vi sprayade diskmedelsvatten på dom. Inte mycke alls :o Men tillräckligt för att dom skulle bli sura -.- hihihojo :)
Och sen så skulle dom ha idrott, och då så tänkte vi gå in i omklädningsrummet o dränka hämpuz men vi kom inte ens in i idrottshuset -.- men sen kom en kille o öppnade o sa att vi fick komma in om bi skulle dränka hampus haha, tack för den!
Hampus vart rädd o gömde sej nånstans, men sen så sa vi, att om hampus kom fram så får vi väl dränka micke ist? Så vi gick efter micke som sprang ut på baksidan och där står lilla hämp. Haha Går fram till han o sprutar vatten på han i ansiktet haha! Och dum som han e så öppnar han munnen ? Haha! Ni skulle sett hans min! haha!
Sen skulle vi göra samma sak på micke.. men han sprang iväg för fort... Men men haha!
Nu sitter ungarna och planerar nån slags hämd tydligen, hö-hö.. hämpuz säger att vi kommer bli BLÖTA!  Ouufff tänker man verkligen gå till skolan imorgon..? Haha

Ganska skönt att de va måndag igen, då fick man ju träffa världens finaste Nelli igen! och alla andra förstås. Men kändes som de va jättelängesen man träffa min kärast!

Nu ska jag fortsätta plugga prov! Pusshej!

Var inte rädd, jag går bredvid dig. Kom ta min hand, jag håller i dig


Ouuuuuff vilken seg dag!
Har bara legat i sängen, sovit några timmar och vart jättetrött! Blev en ganska lång dag igår fast ändå inte så sen? Jaja jag behövde antagligen sova lite.. Tävling imorgon! Inte ett dugg taggad (än) Länns inte så bra.. Men de kommer väl antar jag :D
Ska upp o rida nu sen blir det väl att jag tittar på någon film antar jag

Min underbara fina Jerry! Älskar bilden så fin!


Fin kväll med fint folk!

Ja som sagt så skulle ju jag och Louise bege oss iväg till örbyhus idag! Och det gjorde vi. Åkte dit med Sebastian, träffade hans kompisar Jonte Viktor och Jerkan. (blev fler än vad vi räkna med :P) Sen efter någon timme så kom Gleb. Vi gick ner till IP och dom skulle spela fotboll. Spelade nån timme kanske. Sen så klockan 17.15 gick tåget hem till Uppsala. Gleb följde med oss till Uppsala och då väntade de bio! Hunger games fick de bli! himla bra film! Jätteskönt att få komma iväg från Uppsala ett tag och träffa nya människor! Vi kände ju bara Sebastian. Men nu känner vi några till fina killar! Riktigt roligt folk!
Två bilder från dagen!
Gleb o Viktor
SmygfottarN ehm ? Haha i väntan på tåget och bussar och allt va de nu va...
Men som sagt jättelyckad dag med massa nytt härligt folk! En dag som bör göras om inom kort! 

Puss!  


Lite bilder från dagen!


Marko har inte alls stora fötter?

BaxarN :o



Hahaha ni skulle sett Agnetas min när Sandholm frågade om han fick göra en tygdildo! Så omogen sandholm! HAha

I morgon har jag och Louise planerat att spendera eftermiddagen i Örbyhus med Sandholm, Gleb och kanske Jonte. Blir himla mysigt de hoppas bara vädret blir bra så man kan vara utomhus!




Life is like a penis, it's short but it seems so long when it gets hard!

Orkkkaaaa.. Haha.
Ligger just nu i sängen, trött som f*n har pluggat som aldrig förr till hk prover imorn. Hk är de ämnet jag har bäst betyg i så vill verkligen inte sänka de betyget! Och då fäller det att plugga! Fast även så kan jag inte allt.. Men får fortsätta imorgon. Jaja nu ska jag sova så man orkar med lång dag imorgon!
Pussgodnatt! Ger er ingen bild nu för jag bloggar via mobilen i de e krångel eftersom jag inte har blogg appen men ni får klara er:) haha är de bara jag som älskar att sova när de är oväder ute?:) älskar när man ska sova och de regnar :D jaja godnatt nu.

Det var inte igår!

Först och främst ska jag be om ursäkt för min usla uppdatering! Förlåt !
Och för det andra så ska jag berätta en superbra sak för er ! Min dag har vart riktigt bra! Det har inte dagarna vart den senaste veckan.. Men idag så var jag faktiskt på bra humör tack vare mina fina vänner och en annan sak oxå :)
Haha vi fick sluta en timme tidige idag superskönt! Så då dryge jag och lussanpussan med Robin Dennis och Robban ett tag haha. Det slutade med att jag tog Dennis lås till skåpet och kastade in de i ett klassrum fyllt av massa nior som hade lektion. Tror ni Dennis vågade smyga in dit och hämta låset eller? Nej nej.  Haha men han fick tillbaka sitt lås tillslut iallafall:)
Nu sitter jag på bussen på väg hem och senare ikväll så kommer Ellen och ska rida tillsammans med mig!:)
Alla taggar för skoldagen imorgon ! För imorn är det paaannnkkaaaksfeeest haha! Pannkakstävling här kommer vi!
Pussshej

All I want is to rewind the time..

Så himla längesen, haha..*tårögd*

saknart..


Vi skulle alltid hålla ihop. Skriva vår egen äventyrsbok. Och alla världens vägar var till för oss. Solen går upp och går ner och idag kommer aldrig mer.



Inspireras galet!

Sugen på att gå i nian.. mest sugen på niornas bal! Jag lär ju va sjuk i huvudet som redan kollar på balklänningar..
Men blir galen så många fina klänningar det finns! Tro inte jag är såhär överdriven.. tänker inte glida runt i nån sånhär på niornas bal men blir ju inspirerad! Tänker faktiskt på att sy klänningen själv på syslöjden..hmm.. Men en sak är säker! Den ska va blååå!

Vill ha en axelbandslös med öppen rygg. Galet snyggt! Eller med bara ett axelband men fortfarande med öppen rygg oxå snyggt som satan!

hihihihoho


Nu får den lilla pausen va över! Iallafall från bloggen

Kort paus kan man säga... Men jag är ju så fruktansvärt dum och tror att allt blir bra bara för att jag inte bloggar? Nej inte ett skit blir bättre för de kan jag ju va ärlig och säga... Men men... :(
Imorgon blir det en mysig dag kan man ju säga! Ska upp till stallet och rida på morgonen och sen så bär det av mot staden för att möta upp en kär liten vän:) vi köper massa gott och åker vidare mot ännu en kär liten vän, lagar mat, äter och har en myskväll!
Och så får väl jag fortsätta hoppas på att allt blir något bättre..
Puss så länge!

Jag tar en paus!

Tar en paus från bloggen, facebook o allt sånt om jag klarar det.. Men känns som att de behövs..
Tur att en fin vän finns när man verkligen behöver han som mest♥

HoppasHoppasHoppasHoppas

En sak är säker.. Jag har världens finaste halsband iaf ..!♥

Så jävla manligt Robin..


Dagen börjas med en skön sovmorgon

Som rubriken säger. Sitter just nu på bussen in till stan. Klockan 10 börjar min skoldag med ett bildpass! Var supersugen på att ha shorts på mig idag så grymt vart de ska bli idag!20 grader! Men sen tänkte jag att jag kommer få gå helt forever alone med shorts.. Fast när jag kommer till skolan så lovar jag att halva skolan har shorts på sej idag -.- jaja Gud va intressant för er då haha. Inte direkt nu ska jag sluta skriva PUSSHEJ

Galet trött dag

Humöret har vart nere hela dagen av en anledning. Mest bara legat ute och solat, efter de vart jag sugen på en joggingtur och känslan av att kunna jogga i bara linne är en fin känsla de. vädret!
Galet dålig bild fast tur de, osminkad o jävlig gav jag mej iväg!

RSS 2.0