Lyft ditt huvud, se något mer. Känn att nån ser dig just nu. På älskad mark du växer stark!

Idag haf jag jobbat igen, en litren tår i ögat då kattungen Daisey åkte idag :'( Men ja ja..
När jag kom hem så hoppade jag ivög till stallet efter att jag stoppat något i magen. Känner mig grymt taggad för att delta i höstens division två lag! Kommer bli super!
Nu ska jag åka in till staden, blir nog kvar där i natt.
Puss hej!



Godnatt!

Skall upp vid halv sju snåret imorgon med och jobba! så säger här med godnatt! Och visar er lite bilder eftersom när man vart i Dalarna och köpt nya grejer så bara ramlat ego bilderna in i mobilen! :O

Veeeeeeeeeeeeeeeet ni vaaaad?

Jag har fått sommarjobb jag också! yeeeyh! På ett hund/katt dagis. Snabba pengar! Jag ska köpa maassaaaaa fina kläder för alla pengar :D Love!
Sen har jag fått en bästis på jobbet.. vill ni veta vem?

Världens sötaste kattunge! (fråga inte va den gör på bilden -.- ._.)
 

i'll show you what i have done, in pictures

Ja, jag har inte bloggat på ett tag. Men såhär är det. Att i onsdags fick jag reda på att bilen skulle gå upp mot Rättvik, Orsa, Dalarna på kvällen. Jag bah jaha? Så slängde mig iväg till staden en snabbis för att möta upp pojken och överlämna armbandet som hade kommit hem i brevlådan samma dag. Så jag gjorde det. Åkte hem sen upp till rättvik. Tänker inte skriva vad vi gjort. Visar bilder istället. Bilderna från en djurpark är från Orsa björnpark.


  Och denäh bjässe-björnen förstår ni, den är norra Europas  STÖRSTA björn. Stående på Bakbenen så mäter han en höjd på ´hela 301 cm!

I am never alone

Riktigt trött, somnade sent igår...Eller tidigt imorse  kanske. Närmare 07.00 tror jag klcokan hann bli.  Låg och kollade på en två timmars lång film mitt i natten, eller den var nog längre men nåt sånt. Pearl harbor tittade vi på, den har jag velat se jäääätte länge men har inte blivit av. Sen var jag bara tvungen att se hur filmen slutade så aa, haha. Men bra va den!
Nu är jag fortfarande nyvaken känns det som.. eller det är så..och föresten.. Om ni undrar så var det inte jag som publicerade 1000 inlägg med bokstäver igår.. tror ni fattar vem de va -.- Nej ja skoja men haha det var inte   jag som sagt.

Jag saknar det som inte finns

Godmorgon, Godmiddag, Godkväll!
Fråga inte.. Jag vet inte.. Haha
Trött som ett as. Vet inte vart jag ska ta vägen.........! D:
Jodå... Jag ska stanna här hemma. Fick nyss finbesök här hemma! Micke Mike kom hit.. :-)
Haha.. Han är tröttare än jag typ :o Går de? Tydligen.....
JaJa gud vilket intressant inlägg känner jag!

Ni får en bild på en flygande Cristoffer!

Mår bara så in i helvete underbart bra!

Har aldrig mått så här bra känns det som! Jag hade iallafall glömt bort hur det känns att må bra. Men nu, nu har jag fått känna den känslan igen! Mina närmsta vet hur jag har mått på sista tiden, eller dom vet inte men dom har märkt hur konstig jag vart. Jag vart verkligen konstig. Böt stil, attidyd , utseende, vänner. ALLT. Men nu är Jenny Jenny igen. Förlåt för allt dumt jag sagt, gjort och så vidare. Som sagt, det var inte jag.
Nu är jag jag igen. Tack alla mina underbara vänner som fått mig tillbaka till den jag var för ett år sen, det betyder otroligt!
Även fast det är nåt som inte stämmer med mig riktigt. Jag är bara så sjuuukt seg hela tiden! Trött. ALLTID. Spelar ingen roll hur mycket klcokan är eller hur mycket jag har sovit, så fort jag stänger ögonen så slocknar jag. Det är nästan läskligt.. Och så har jag ont i huvudet helatiden också och mår illa efter varje gång jag stoppat nåt i munnen. MEN VET NI? JAG BRYR MIG INTE FÖR JAG MÅR BARA SÅ IN I HELVETE UNDERBART ÄNDÅ!!


Good-times-memories

Det vart söndag inte måndag

Igår åkte jag ner till stan med Bästavän och Robin. Fick med mig lite grejer hem må jag säga. Köpte Halsbandet som jag nämnde tidigare att jag var helt kär i. Och det är jag fortfarande! Det var dock inte äkta silver och kostade ändå 900.. men det var äkta svarovski kristaller så det fick gå ändå! haha.. Sen en klocka oxå.  Och en blus.

Efter det åkte jag hem till pojken min (höhö) Sov där inatt. Hemma nu. Väldigt kortfattat..men orka.. Och juste, mamma och pappa åkte idag ocg inte imorgon som jag skrev.
Sen har jag precis beställt ett armband till världens bästa kille!

Min fina syster och hennes pojkvän är just nu på guldklavegalan han är med i danbandet Elisas och dom är nominerade för nånting, ehhh ja :P

Heldag i Uppsala med mamma

Gick upp tidigt i me för att bege mig in till Uppsala med mamma. Det skrev jag ju lite smått om igår.
Vi åkte faktiskt till IKEA som jag hoppats på! Och jojo, jag fick med mig en tavelhylla hem + ljus. Riktiga fynd man kan göra på IKEA alltså! Jag hitte svarta, riktigt fina ljushållare till värmeljus. Och lyssna på detta, FEM KORNOR FÖR TRE STYCKEN! helt sjukt! Köpte sex stycken och vart otroligt nöjd med det!
Jag vågar till och med säga att mitt ru, börjar bli riktigt mysigt och fräscht!  Mycket svartvitt.
Jag har fått upp hyllan och ljusen på väggen. Även fått in en grön växt! Tänkte ta lite kort inne i rummer i morgon så ni får se hur det blivit!
Nu visar jag er lite andra bilder från dagen!


Varför gå på dyra fik när man kan fika på IKEA? detta för 5 hela kronor. (y) plus att kaffet va jättegott! haha

Åh, en sån sten skulle va jättefin i mitt rum.. MEn hade inte pengar.. hittade den på citygross faktiskt..Jättefin!

Jättedåliga bilder! men bara för att visa er.. Det är mysigare i verkligheten..

Nästa vecka från Måndag till onsdag så är ingen i min familj här. Eller jo.. Bara jag.. HEELT ensam.. och det vill jag inte.. hatar att va ensam.. Ska försöka få hit pojkvännen så slipper ja va ensam.. ♥
Annars får jag väl sitta helt forever alone här hemma :( Jaja det löser sej..
Nu ska jag sova! Godnatt!



Ännu en natt på många timmar..

Jodu.. Inatt lyckades jag sova hela 14 timmar! gud...vad är det som händer med mig...
Jaja, kan meddela att jag för nuvarande känner mig orange. Haha eller som Björn Ranelid, lovar. Satans brun utan sol alltså! Men orka bry sig?:) Men värst är på handflatorna, eftersom man använder händerna när man smörjer in sig så dom är heelt missfärgade må jag säga. Hoppas det gåt bort snart. I alla fall på händerna..

Nu: några saker jag funderar på att införskaffa mig!
Jag skulle vilja ha lite nytt till mitt rum, därför ska jag försöka smöra för mamma att åka till ikea imorgon. Hihi.
Jag älskar svartvitt. Fråga inte varför, det bara är så. I mitt rum är är det mest svarta möbler osv. Svarta tavlor och sånt, jag ÄLSKAR tavlor! Det är supersnyggt! Jag har väldig få dock..Men ska fixa fler, absolut! Min favorit är just nu mina tavlor som bildar ordet love som ni får se bild på senare i inlägget.
Sen skulle jag vilja införskaffa någon typ av tropisk växt. Grön. Det skulle va snyggt i mitt rum!
Och en tavelhylla (svart) att ha över sängen och kunna ha fina ljus på.


Och sen mitt i allt detta så vill jag säga att jag skulle vilja få mamma att åka till guldfynd oxå :) Har blivit lite kär i detta otroligt snygga halsband där ifrån!

Det kostar ju en bra slant som ni ser men som sagt, kär.
Och jag kunde inte visa er taavlorna för de gick ine att ladda upp bilden i datan... Men en sånhär växt menade jag iallfall

Nyduschad och trött

Har ganska nyss duschat och tänt ljus. Jag och mina ljus alltså... haha mysigt ju :')
Nu ska jag kika lite på mobilskal, behöver verkligen ett eller fler nya!
Jaja, sista inlägget för idag  tror jag Godnatt på er!

Nu får ni både text och bilder!

Japp! Hemma från Gräsö! Eller jag kom egentligen hem till Uppsala igår ganska tidigt, men stannade hos Micke över natten.
Ja, Jag får väl ta och berätta vad vi hade för oss där ute på Gräsö! :) Först ska jag säga att jag sa ju att jag skulle göra något inlägg ifall det fanns 3G där,men de var dåligt med det. Det fanns 3G på vissa fläckar men jag orkade helt ärligt inte göra nåt inlägg då..jaja..
Först då i fredags när vi kom till öregrund så gick vi omkring i det underbart vackra vädret och bara njöt! Satt på klipporna och bryggan och bara levde livet ! Vi åt supergod pizza på en resturang där och efter det så åt vi supergpd glass! Kan det bli bättre?
Sen åkte vi till Gräsö efter några timmar i Öregrund. Herre min skapare vilket underbart vackert ställe! Tre stugor, en som Cornelias mormor ohc morfar bodde i, en där resten av hennes familj bodde i  och en där vi bodde.
Första dagen så tog vi det lugnt och badade liiite grann på kvällen, kallt. Sen kollade vi på film och pratade grymt mycket! Bara sånt som tjejer kan ;)
Dagen efter så var det hemskt väder i uppsala fick man höra, men vi  hade det underbart med närmare 26 grader. Vi gick på en mysig runda längs klipporna, hur underbart som helst! Senare på kvällen så bastade vi oxå. Vi hade det helt enkelt bäst! Orkar inte skriva vad vi gjorde dom andra dagarna, det var inget speciellt men vi hade det himla mysigt!
Sen som sagt igår var jag med Micke, stackars kille.. Jag var heeelt död! Helt slut.. Stackarn som fick lida med de... haha. Sen förstår jag inet vad de är för fel på mig.. Jag brukar sova runt 6 timmar/natt men inatt sov jag 12-13 timmar :O shit...När ja vakna jag bara: Hur mycket är klockan? Micke bara: Halv tre. Herre gud.. haha. Nu känner jag mig helt nyvaken fast klockan lixom är kvart över sju ungefär? Jaja... Mysigt iallafall♥

Det var hur många namn osv inristade i klipporna på Öregrund så va ju bara tvungen... Micke♥

Tjatig

Gud så jag tjatar om imorgon! meeeen sån blir jag när jag ser fram emot något :)
Åhh vi ska ha så mysigt! Söm sagt så går bussen 11.43 och det tar ungefär 1.40h så ja.. Jag kommer möta upp Louise på stationen så åker vi tillsammans dit, möter upp Cornelia och ska tydligen gå och äta pizza i öregrund ? :) Ute på Gräsö så ska vi nog bara BADA; SOLA; LYSSNA PÅ MUSIK OCH NJUTA AV SOMMAREN TILL 1000!

Ska gå och packa det sista nu, sen ska jag krypa ner i sängen för ett tupplur!

gonna miss you...

Haha puss Hej!

Inte på bästa humöret.

nejdu,.. Det kan man inte säga. Har ridit och allt sånt redan. Har inte ett piss att göra. Sen blev det inte bättre när jag började tänka på en förredetta kompis och verkligen fattat vilken glädjeförstörare du är! Du är bara en liten fejkad livshatare som vill ha uppmärksamhet. Usch så trött på dej så jag bara önskar att du kunde låta mig och mina närmsta va i fred, bara flytta långt här ifrån och aldrig höra av dej igen. Fy så underbart det hade vart!

Nej du är inte värd ett helt inlägg, så nu skriver jag om nåt annat. 11.43 går bussen ut till Öregrund! Där väntas mys med mina allra bästa! Hade gärna träffat pojkvännen nånting innan jag åker men.. sånt är livet ...
jaste ja, När jag är på Gräsö så vet jag inte om det finns något 3G så kan inte garantera uppdatering. och äben om det finns 3G så kommer jag inte kunna ladda upp bilden förns när jag kommer hem eftersom blogg.se appen inte funkar och man inte kan ladda upp bilden via internet i mobilen så ja.. Men ni får klara er!

Nu- lite egopics

*noMakeUp* på första bilden men, vad gör det om 100 år ?:)

♥♥♥♥


The yellow sweater is back!

Trott eller ej, men den är tillbaka! Den tröjan har snart följt meed mig till världens alla hörn? nej okej inte riktigt. Till Åland iallafall :) Och nu tänker jag smuggla med den till Gräsö oxå! schhhhh säg inget

Våffelkalas!

Har inte gjort så mycket alls idag faktiskt, solade ett par timmar med storasyster på morgonen. Sen gick vi vidare till farmor och åt våfflor tillsammans med kusinen!
Nu ska jag väll gå upp till stallet och rida lite.
Åh, ni förstår inte hur mysigt det kommer bli på fredag! Längtar efter mina flickor!

You Are My World

Shiiit va tött jag är.. Febrig osv :( Men det struntar vi i och kör på som vanligt ändå!
Nu är jag ensam här hemma igen :/ ikväll ska jag baarraaa titta på teve och somna TIDIGT! kan behövas...
Nu är det bestämt iallafall! På fredag beger vi oss ut till Gräsö och har sommarlov! Jag och mina fina vänner, mys!
Saknar min fina Carro barro Jättemycket :( Måste hitta på något! Snart! Fort!

Ger er några söta bilder idag faktiskt :)
♥ ♥

Liten ändring i rummet. Ni ser att jag tagit bort den där fula hyllan på första bilden. Hela rummet blev sjukt mycke större! Super!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Jag kan inte sooovaaa

Ja som rubriken säger... Klockan är halv fem och jag sitter och tittar på Micke när han sover , haha så sööt! Haha var nära på att lägga ut en bild på han när han sover nu men... Så taskig är inte jag :) 
 
Social kille känner jag!?! Men ja älskar dej ändå ;* haha men usch jag är ju helt slut i huvudet.. Nä nu får det räcka med information för er..
Pusshej!!

Baby,you light up my world like nobody else. You don't know, you don't know you're beutiful

Jag är verkligen dålig på att blogga.. Förlåt! Och när jag väl gör inlägg så är dom långa och tråkiga, haha.. men det är ju ert eget val om ni vill läsa pladdret :)
Idag har jag städat som aldrig förr! Förvånad !! Men, jag vaknade runt 11 tror jag. Superskönt att äntligen få sova ordentligt! Sen satte jag fart och städade lite. Efter ett tag så kom Maggi och vi red ut en tur med hästarna! 
Sen när jag kom hem så fortsatte jag att städa. Nu är jag iallafall klar med det.
Ska gå och ta mig en dusch sen får vi se hur kvällen slutar, antagligen mys med mig själv framför en film eller snarliknande. Funkar ju de också!

Jag vet att jag lovade er bilder från igår.. Men alla är inte lämpliga för bloggen känner jag, men har ni tur så får ni NÅGRA ikväll, okej? bra :)

Åhh sool♥

Dålig uppdatering

Ber om ursäkt för dåliga uppdateringen ... Men min blogg.Se app fungerar inte och jag orkAr inte ta upp datan .. Haha lat? Svar ja. Men löser det på lättaste sätt. 
Igår åkte jag in till stan med mamma, åkte inte med henne hem utan träffade min fina kille istället. Blev kvar där över natten. Och idag så mötte jag upp Louise och vi åkte tåget iväg för att träffa en vän. Var där ett bra tag och bara tog det lugt. Micke kunde Inte följa med dit...  Ville de men men :( 
Just nu är jag bara trött eftersom jag knappt kunde sova i natt tack vare. En vidrig huvudvärk.. Shit trodde jag skulle dö. 
Men nu ska jag titta på fotbollen och hålla tummarna för att Spanien tar dethär. Men det är klart dom gör! Ville ju hellre se tyskarna i finalen men ja.. 
Ha en bra kväll så laddar jag upp massa bilder från dagen senare
 
Puss!

RSS 2.0