Väldigt isolerad denna fredag

Hej på er!
Ja, idag stannade jag hemma från skolan. HAr en sådan extrem huvudvärk ni kan inte begripa.. det är hemskt.

Just nu så täker jag faktiskt krypa ned i sängen, skicka ett godnatt sms till min pojkvän<3, och läsa några sidor ur denna helt otroligt fantastiska bok!
Direkt när jag gick in på biblioteket så var det den första boken jag fick syn på. Och den fick följa med mig hem. Riktigt glad över att jag lånade denna bok! För er somj inte har läst den; gör det. Den utspelar sig endast under 24 timmar. Kärlek vid första ögonkastet handlar den om. HAr dock bara läst igenom halva boken än och är redan helt kär i den! Den handlar om Oliver och Hadley som blir förälskade på en flygplats ch dom ska åka med samma flyg också. Älskar sånnahär söta böcker :')



Nu ör jag tillbaka igen!

Japp! Trott eller ej, men nu är jag tillbaka och taggad på att få börjablogga igen!
Jag har funderat lite grann.. Ifall jag ska ta bort alla inlägg och starta om helt på nytt! Eller om jag ska starta en ny blogg.. men jag vet inte, ni får hjälpa mig lite tycker jag :-)
Men jag tycker iallafall att om du tycker att min blogg är så himla ointressant så behöver du inte läsa den! Jag har tagit bort lösenordet för att kunna ta sig in här ( som ni kanske märkt) eftersom jag tycker alla som gillar att läsa det jag skriver ska få göra det också. Så inga onödiga kommentarer tack, det är ditt eget val att läsa det jag skriver om :-)
Men jag slutar här, och så får ni kanske ett inlägg lite senare!

RSS 2.0