Mini önskelista

Har faktiskt inte tänkt mycket på vad jag vill ha i julklapp. Men idag kom jag på lite saker som skulle sitta fint!

1. En Daniel Wellington klocka! Något jag allra helst vill ha.

2. Träbokstäver som bildar; kärlek, lycka eller sraliknande

3. Ett smyckesträd från Åhléns. Det finns i två storlekar och jag vill ha det största så klart;)



Torsdag

Hej hej!
Idag har det vart en Superbra dag på praon! Micke kom även dit och när min handledare, Cissi fick reda på att det var min pojkvän så lät hon mig sluta tidigare, tack för den Micke! Haha

Alla, eller dom flesta människor har konstaterat att Uppsala stad har täckts utav ett vitt snötäcke, även jag. Jag får sånna extrema julkänslor! Bara längtar tills julpyntet är på sin plats!

Ha en fin kväll! Puss


Hemmagjord chai sirap!

Har alltid velat köpa chai sirap, men har inte hittat det någonstans tyvärr. Så hittade jag ett kanonrecept på sirapen och startade direkt!
Nu är sirapen klar och jag sitter och avnjuter den gudomligt goda chailatten jag fick till!
För er som tyckte detta lät intressant, här kommer receptet:


1,5 L vatten
10-15 påsar av Breakfast tea
Några kanelstänger (jag tog tre)
En ganska liten bit ingefära
1 msk kardemummakärnor (malda)
5 svartpepparkorn (malda)
2 msk kryddnejlikor (malda)
4 st stjärnanis
5 msk vaniljsocker
2 msk honung
1,5 dl sirap
1 muskotnöt

Lägg allting i en stor gryta förutom vaniljsockret om du använder det, riv i halva muskotnöten och låt det koka i ca 30 minuter. Om man gillar när saker är väldigt söta kan man köra i lite extra sirap eller socker.

När det blivit riktigt mörk och starkt silar du bort alla grejer och kokar vätskan tills den reducerats till en tredjedel. Det kokar väldigt lätt över så håll koll! Konsistensen ska vara lite lösare än sirap.
KLART!

 


Du är det vackraste jag mött. Inte påmålad och falsk som andra. Du har väckt upp det jag trott var dött, för du är det finaste jag mött.


Adventsljustake

Hur snyggt är inte det här? Jag tycker i allafall att de e galet snyggt och modernt! Så jag är nöjd med detta inköp. Siffrorna finns hos Åhléns och blockljusen finns i stort sätt över allt, i det här fallet köpte jag dom på Ö&B för endast 10kr styck!
Sov sött alla! Det ska jag göra iallafall!


New in- Bondelid


Vika servetter

Sitter just nu och viker in bestick i servetter! Vi var snabba idag så efter det så har vi inte så mycket att göra förrän kunderna börjar komma.
Ha en fin dag! Puss Jenny


Nya boots- skopunkten


Tidig läggdags

Go'kväll!
Ligger i sängen med en vetekudde på nacken. Har fruktansvärt ont i nacken idag! Usch! Satt en halvtimme på massagestolen också så hoppas de släpper nu!
Glömde skriva i föregående inlägg att under lunchen idag så trippade fina Louise in på cafét! Åhh har inte träffat henne på en månad pga att hon vart jättesjuk, stackarn..❤ Har saknat henne så otroligt mycket! Men hon är en bra bit in på bättringsvägen och de ska bli så toppen att få tillbaka henne i skolan igen!
Skrev att jag skulle köpa nya skor också, fick med mig två par boots, riktigt snygga! Ni får förhoppningsvis bild på dem imorgon. Orkar inte gå upp ur sängen nu faktiskt.
Sov sött!
Underbara massagestol..


Prao

Hejsan!
Genomförde min första prao idag, lite lamt i början men sen när kunderna började trilla in så vart de mycket roligare. Fick även supergod lunch, nämligen Västerbottenost paj!
Fortsätter i morgon med samma saker, hej och hå! Nu ska jag snart köpa nya skor, hörs mer sen puss
För er som misst, jag praoar på café årummet i Uppsala!


Måste införskaffas!

Hittade några sjukt fina blusar och en tröja jag vill ha!
De tre första är från vero moda och kostar 259:- 259:- 229:-
De andra två är från lager 157 och kostar 250:- 300:-
ÄLSKAR den stickade tröjan från bondelid!


Engelska lektion

Hej!
Sitter på engelskalektion nu. Vi tittar på en dötrist film. Detta är min sista lektion eftersom hem-och-konsumentkunskapen är inställd idag också. Efter skolan så åker jag ner till årummet och får mina praopapper påskrivna- check! Redo för prap nästa vecka!
Ha en fin dag, puss Jenny


Den japanska shungamålningen

Go'kväll!
Ligger i sängen och tittar på beck. Älskar Beck!
Ska gå och duscha av mig lite när Beck är slut. Sen ska jag sova! Så detta blir sista inlägget. Godnatt puss!


Världscupen

Sitter och tittar på världscupen i hästhoppning, då svensken Jens Fredricsson just nu ligger på tredje plats och blir sämst 8 i världscupen! Sjukt bra ritter han gjort både i grunden och i omhoppningen.
Jag har faktiskt vart på en clinic med Jens. Ganska häftigt att då se han rida bara några meter från mig själv och nu ser man han på teven i världscupen!


Världens vackraste, finaste och bästa vän!

Vi är så sjukt galna ihop! Vi bråkar i principen aldrig! Vi har sjuka minnen ihop! Och det ända jag har att säga dig är
~Jag älskar dig~


Lördag

Hallåjj allesammans!
Min dag har hittills varit väldans lugn. Klev upp vid 11 snåret och ställde mig och bakade scones, Mums!
Ska alldeles straxt gå upp till stallet och rida. Senare mot eftermiddagen/kvällen så åker jag in till stan till Micke..❤
Hörs senare, puss


Fredag

Nu va denna vecka slut! Skolvecka iallafall. Har sjukt mycket i skolan just nu så jag behöver verkligen den här helgen!
Efter skolan så ska jag hem och rida. Senare bara ta det lugnt, städa rummet och sånt.
I går vart det ingen träning för mig. Hade ett sånt sjukt tryck över bröstet som gjorde att jag knappt kunde andas ordentligt. Det ända jag kunde göra utan att de gjorde ont det var att sitta helt stilla. Hoppas det inte återkommer idag för då måste jag nog kolla upp det på akademiska. Och det har jag ingen lust med alls.
Ha en kul, vild, galen, eller lugn fredag allesammans! Puss


Ny kudde- home done

Gjort en kudde på slöjden i skolan som passar in i mitt kärleksfulla rum! Det är verkligen ett kärlekstema i mitt rum. Så mysigt!


Världens underbarare pojkvän

Hade supermysigt igår med min fina❤
Först blev jag bjuden på kinaresurang och efter de så tittade vi på sista delen av twilight på bio.
Bästa du..❤ Älskar dig


Jag mår som en tant

Hej hej!
Ja, jo. Jag mår verkligen inte bra. Håller på att bli riktigt förkyld känner jag, fast tusen gånger värre. Jag kan inte sova på nätterna för jag är igentäppt i näsan. Och jag kan inte sova med öppen mun för då blir jag torr i munnen. Sen när jag vaknar så känns det som att mina bihålor är helt svullna och hela mitt ansikte uppblåst så jag knappt orkar öppna ögonen. USCH!
Men trots allt detta så måste jag gå i skolan eftersom att jag var borta mycket förra veckan.
Så detta gör att jag är supertrött hela tiden! Så fort ja kommer hem från skolan så måste jag få en chans att sova lite för då är jag inte lika täppt! Men usch så jag mår.. Inte mysigt alls faktiskt
Hoppas ni håller er friska! Puss


New in- vero moda

~ dåliga bilder ~


Fars dag

Har inte hunnit köpa någon present till pappsen. Så ställde mig och bakade cupcakes. Något jag aldrig gjort förr faktiskt. Men dom vart bra och framför allt supergo


Kvällen

Hejsan!
Nyss hemkommen från en superbra kväll. Lite kortfattat. Jag fick med mig 800:- hem, Carolina fick sig en dejt, vi åt god mat, jag kommer vakna med en blåtira imorgon, vi kommer va hesa och ha träningsvärk!
Sov gott


Annorlunda


Gymnasiemässa 2012

Hejsan!
Har vart på gymnasiemässa idag. Ganska kul. Sen fick ja praoplats idag också! Inte på Radisson dock utan på café årummet. Uppsalas absolut mysigaste café! Så det blir super.
Ha en bra dag, puss!


Fläta

Hej hej!
Har sovmorgon idag. Börjar om 40 minuter, men jag är fortfarande hemma eftersom jag har fått ett migränanfall som startade igår kväll men som inte gett sig av än. Men jag är påklädd och redo för skolan i alla fall. Ska nog försöka mig dit ändå.
Mamma hjälpte mig med en lätt och skön frisyr- fläta.


Hoppas!

Hejsan!
Idag gick jag i skolan som vanligt. Och min dag blev så mycket bättre på svenska lektionen idag. Innan lovet så lämnade jag in en uppsats som jag var så missnöjd med! Idag så fick jag tillbaka den och hör och häpna! Jag fick ett B i betyg! Herregud så jag vart glad! Jag var inte nöjd alls med min uppsats. Kände att jag bara pladdrade på slutet men de räckte tydligen till en B iallafall!
Så hela veckan har startat i topp då jag även igår fick ett B på mitt hk prov. Nu är jag sugen på att få mitt första A faktiskt. Kom igen Jenny!
Sen efter skolan så åkte jag och sökte praoplats på lyxhotellet Radisson. Får besked via mail någon gång ikväll hoppas jag. Så kul de skulle va!


Nagelfix!

Ligger och kollar på film just nu. Och fixar med manikyren!
Efter skolan så satte jag mig med en vän på biblioteket och pluggade till provet på onsdag. Vi skrev ena delen idag och det gick hemskt! Usch så dåligt de gick! Hoppas de går bättre på nästa del.
Hann även springa ner till filmstaden och hämta ut biljetterna till breaking dawn som har premiär nästa onsdag som jag skrev i tidigare inlägg. Men nu ska jag försöka sova lite, godnatt! Puss


Nov. 05, 2012


För underbart!

Nu är det fixat och klart! Snäll som jag är så bjuder jag min pojke på bio❤ väntat ett helt år på denna film, Åhh så ja längtar!


Before I die

 


Alla helgons dag

Idag, lördag den tredje november- alla helgons dag. Vill jag tända två gravljus till minne av min mormor som gick bort år 1996 och min farfar som gick bort för snart ett år sen. Må er vila i frid❤


En bra start på dagen och ett leende för magen!


Våffeltime!

Gjorde i ordning lite våfflor åt mig och pappa. Mums filibaba är det jag har att säga! Ikväll så ska jag åka iväg och träna igen. Tar med mig prinsen på träningen ikväll.
Ha de bra! Puss


RSS 2.0