Tygpåse

Påsen jag gjorde


Kvällskvisten

Hallå där!
Efter att jag kommit hem från skolan så stack jag iväg till stallet och red ett dressyrpass på min lilleman, Jerry. Efter det så tömkörde jag den andre, Prinsen.

Har även hunnit med att titta på tonårsakuten. Sjukt kul program om du frågar mig. Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det lägga om lacket på mina naglar.
Puss!


Torsdag

Hejsan!
Idag har jag vart supertrött! Innan jag kom till skolan så tänkte jag faktiskt åk hem efter slöjden (andra lektionen). Men dagen rullade på och jag hade en mysig dag med mina finaste vänner. Och vädret gör så att man bli så himla glad!
Blev klar med min tygpåse som jag sydde på slöjden. Tog mig två lektioner bara men jag vart faktiskt nöjd! Målet var att bli klar innan Valborg, eftersom den är kanon att ha med då. Visar en påsen i ett inlägg lite senare.

Ha det bra!

~ please ~


Onsdagsmorgon

Hej hej!
Just nu så sitter jag i bussen mot skolan, trots att jag egentligen har sovmorgon på onsdagar. Så fruktansvärt surt!
Igår kväll runt klockan 11. Så säger min kompis att vi har nationella prov idag klockan 08,30. Jag hade inte ens tankar på att gå och lägga mig då eftersom jag trodde det var vanlig dag idag. Så det var bara att kasta sig i sängen och sova! Inte nog med det. Jag hade inte ställt klockan på ringning igår. Så det var en jäkla tur att jag vaknade imorse utan larm!

Sen vill jag be om ursäkt för det förra inlägget som skulle kommit upp för längesen. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag HATAR blogg-appen! Det är därför det blir konstiga texter mellan bilderna oxå, får gå in på datan och fixa det senare..

Puss!


Mina inköp

En väska, från H&M för cirka 300 svenska kronor.
En Victoria's secret body spray
Ett litet Eiffeltorn till rummet.
Plus lite småsaker till mina närmaste.
Puss

https://cdn2.cdnme.se/3199968/6-3/pic_5171b736e087c335d872a816.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3199968/6-3/pic_5171b8339606ee263d9d9aac.jpg" class="image">


SAMMANFATTAR RESAN LITE SMÅTT

Vi åkte till Paris för att fira min pappa som fyllde jämnt i år. Vi var där nere i 4 dagar, vädret var kanon för det mesta!
 
Vi besökte det världsberömda muséet Louvren.
 
Triumfbågen
 
Eiffeltornet

300m över jordens yta.
 
Notre dame
 
Alla dessa fantastiska parker
 
Har självfallet flera bilder. Men jag orkar inte ladda upp alla tyvärr. Nästa inlägg kommer att handla om mina få inköp från resan. 
PUSS

 
 

Äntligen hemma

Hallå halloj!
Planet landade för cirka 40 min sen. Så nu sitter jag i bilen och är fruktansvärt trött! En superhärlig känsla är att jag städade mitt rum klinisk rent dagen innan jag åkte. Så nu kommer jag att komma hem till en renbäddad säng! Helt underbart!
Jag är ledig från skolan imorgon ända fram till kl 14.50. Men jag funderar på att gå hela dagen. Vill så gärna få träffa min älskling Carolina en stund på morgonen så vi får se om jag kommer upp ur sängen med tanke på att klockan är väldigt mycket nu.

Jag vet att jag sa att jag skulle ge er inlägg direkt från Paris, och tro mig, jag har försökt. Men det har blivit något knasigt. Så jag kommer förmodligen att göra en snabb sammanfattning av resan och bjuda er på en massa härliga Biler imorgon eller dagen efter!

Men nu ska jag försöka slumra lite i bilen, hörs sen puss!


Första inlägget från la france

Hejsan svejsan där i Sverige!
När vi klev av planet så möttes man av en strömmade vind, en VARM vind! Åhh det är 25 grader varmt här och folk springer runt i shorts och linne!! Själva har jag bara med mig långärmat... Och långbyxat.. Så typiskt!

Nu ligger jag på hotellrummet och väntar på ett samtal från min pojkvän hemma i Sverige!
Puss puss!


Lördagsmorgon

Hejsan!
vaknade nyss upp till ett fruktansvärt väder! Snöblandat regn, usch! Det glädjer mig att det är fint väder i Paris i alla fall. Eftersom att imorgon åker vi, iiihhhh pirrigt! Det finns Wifi på hotellet, så kommer kunna slänga in några inlägg direkt från Paris gator! 
Idag är planerna att packa och städa iordning i mitt rum. 
ha en toppen lördag i det "fina" vädret! Puss!

Ullared i sommar

Hej hallå!
Det förra inlägget skulle publicerats i onsdags.. Dumma blogg app.
Men i alla fall. I sommar så ska jag få följa med Micke och hans familj ner till Ullared! Vi ska hyra stuga där nere och va där i en eller två nätter! Hur mysigt?
Åh de ska bli så kul♡


Svalor

Hallå där!
Idag när jag kom hem från skolan så åkte träningskläderna på direkt! Gav mig ut på en power walk, superskönt!
När jag kom hem så åt familjen middag för att fira pappa lite i förväg.
Sen har jag hunnit med att teckna en ritning av en blus jag funderar på att sy på slöjden. Jag ska göra ett tryck av svalor på den. Så jag klippte ut fyra svalor för att få en mall av det övriga pappret.
Svalorna jag klippte ut passade jag på att hänga upp på väggen, läckert!

Nu är jag helt slut och vill bara sova i fleeera hundra timmar känner jag. Och det ska jag göra. Puss godnatt!


GODNATTINLÄGG

Go'kväll!
Ligger i min säng med lite musik i bakgrunden. Väntar på att en film ska laddas hem klart. Funderar på att lägga mig och sussa lite nu så godnatt på er och sov så sött!


Shopping-dag!

Halloj!!
Idag så har jag, mami och sis vart i stan och shoppat som galningar! FIck med mig detta hem:
 
En ljusblå söt blus från Lager 157, tyvärr så fanns den bara i storlekarna M, L och XL. Hade velat ha en S, men den fungerar som lite pösig också! 
Endast 149:-
 
Sedan en till blå blus från samma butik, minsyster tyckte den var "tantig" men jag tycker den var fin när den väl satt på. Dock så var det samma visa här, bara M, L och XL i storlekarna. Men M fick fungera även här.
Denna kostade också bara 149:-
 
Jag köpte mig ett par Jeans här också, svarta, fabulus hette dom.
300:- för dessa
Tre pack trosor för 80:- 
 
Mer underkläder skulle det bli, 5-pack från H&M 99:-
 
Vita jeans, H&M basic 99:-
 
En superläcker tröja från Gina Tricot som fanns på rean för endast 99:-!
 
Sen köpte jag lite mer, bla ett baslinne för 40:- Lager 157. Och mysbyxor 99:- Uppsala Outlet.
 
PUSS!
 

Onsdag 3 april

Tjenixen bloggisen!
Idag så åkte familjen in till staden för att träffa en tjej som heter Bella. Efter det så handlade vi lite småsaker. Fick bla med mig ett bar solglasögon och en vga kabel. Även lite grejor till min cykel.

Jag hittade en jättefin virkning i min garderob som min mormor har gjort. Den hade jag på min barnsäng när jag var liten minns jag. Tyckte att det var synd att en sån fin virkning skulle ligga undangömd i garderoben, så jag valde att lägga den på kanten av min säng så att den hänger ner fint till golvet. Tycker faktiskt att det vart bra de!

Ha de bra! Puss


Första april

Halloj där!
Idag så vaknade jag skapligt tidigt och gick upp för att fixa frulle.
Sen tog jag mig en ridtur och fick med mig syster som sällskap.
Efter det så fixade jag i ordning mig och for iväg till Carolina. Vi skulle ner till Gränby C, eftersom hennes lillasyster på 7 och hennes vän ville titta på Yohio som var där idag. Det är inte riktigt min och Carros grej, Dehär med Yohio. Men lite kul var det ju att se han live trots allt!

Sov så sött fina ni!


RSS 2.0