Berättar lite för er..

..Vad jag egentligen har haft för mig under midsommar, några bilder säger ju inte så mycket.
På fredagen, midsommar, åkete jag tilll Lännaborg, träffade massor av gamla vänner spm jag inte träffat på länge! Så det var mys. På kvällen gjorde jag inte så mycket alls. Cyklade till Carro som bor kanske 7 km här ifrån? Vi satte upp tältet till dagen efter och hade det lite mys. Sen cyklade jag hem igen , till grannen som höll i midsommarfirandet i år. Var där resten av kvällen så tog det bara lugnt.
På lördagen, midsommardagen, så cyklade jag till Carro igen för att ha lite användning av tältet vi reste dagen innan. Det är tradition på midsommardagen att spela kubb nere på en åker. "Oj det låter ju kul..?" tänker nog ni. Men det är faktiskt himla roligt!  Riktig turnering kan man verkligen säga, haha. Man får anmäla olika kubblag och spela i grupper, sen gå vidare till semifinal och sedan final om man nu lyckas. Det är ett vandringspris som går runt för varje år. Vårt kubblag är ju alltid lika värdelöst. Haha men vem tar de seriöst? Dom som spelar seriöst har ju andå massor av alkohol i kroppen så dom kan inte spela så seriöst ;)
Det var jag, Carro, Shannen, Freja och sen sex killar som umgicks i vårat tält. Sen när det började regna så kom alla som inte hade något tält in i vårat tält (?) Så då vart de trång må jag säga. Kan inte berätta allt vi gjorde här på bloggen men himla kul hade vi iallafall! Ni tycker nog fortfarande att det låter tråkigt, men det är för att jag inte berättar allt som händer där. Det är faktiskt kul, haha..

Det var väl det? :) Puss hej!
Världens gosigaste :')

Liten bildbomb från midsommar och gårdagen. HELT rubbad dag/kväll/natt men ojjjj så kul vi hade!


Fula, dåliga bilder men vi vet hur kul de ändå va! ;)

Årets mysigaste dag- Midsommar

Hoppas för allt i världen att ni får en supermysig midsommar! Puss!
-egopics.

DET HÄNDER BARA INTE!

neeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj
Läs Läs kan ni fatta!!?
http://www.unt.se/uppsala/brantingselever-far-ga-i-centrum-1776325.aspx

Silverputsning!

Silver blir ju hur smutsigt som helst! Det kom jag på idag när jag såg att mitt halsband jag fick av Micke i stort sätt var svart!! Haha nejdå men det blänkte inte ens, när man hade det bredvid ett annat silverhalsband.
Var helt enkelt tvungen att ta reda på hur man på kortast tid putsar silver! Hittade på internet att man kunde ta en skål, lägga aluminium i botten, hälla salt och vatten i skålen och lägga ner halsbandet. Men det fungerade ju såklart inte ? Då blev jag ARG kan jag lova... Så hittade jag en annan, Lägg halsbandet i en burk med lock och ha i tandkräm och vatten. Låt stå i ca 3 timmar minst! Och vipps! Halsbandet blev som nytt! Ska låta det stå så i några dagar för bästa resultat :)
Medans mitt halsbant ligger i tandkräm så kan jag ju passa på att använda mitt andra halsband som jag också fick när jag konfirmerade mig. Pinsamt ju.. Jag har inte använt det en ända gång.. Men man kan ju inte ha två halsband samtidigt... :/ Och då valde jag det andra. Inte konstigt att det var smutsigt, har haft det på mig i stort sätt varje dag sedan min konfirmation så ja, haha. Men nu är det snart rent!
Det översta är det jag fick av Micke. Det andra är det jag fick av min "låssas" mormor. man ser inte så mycket skillnad på bilden men, det var verkligen svart -.-

Men nu glänser det! :'D

Jag och min älskling är överens! Innan sommarn är slut säger vi bara! Innan sommarn är slut..

 

 

 


Natthumor på hög nivå..

Haha för er stackare som inte förstår de sista bilderna så var de så att stoffe fick mitt nummer. Sen drev ja och sa att  de va agneta Hult. Så han kollade på eniro och de e min mamma som står för abonemanget, haha shit ....
Inge kul för er men oj vad jag skratta :* Puss godnatt på er
 

Spårad kväll igår..- fast nej då

Åkt in till stan med Carro. Gick på fix fm festivalen i ca 30 min/1h. Sen var det slut. Åkte bussen och tog oss ett mål på subway. Sen åkte vi iväg till gränby C. Gjorde inte något speciellt Där. Åkte till centralen och mötte upp några. Gick där ifrån och satte oss på framsidan. Sen såg jag en klasskompis, sprang fram till han helt överlycklig haha! Sen kom hans kompisar och vi pratade med dom ett tag lite mys såhär på lördagskvällen. Sen åt vi nattmat på donken❤ haha. Sen åkte vi vidare till Årsta där vi skulle tillbringa natten i en lägenhet. Men nu dör mitt batteri. Laddar uppbilder sen! Pusshej på er!❤

It's hard to forget someone who gave you so much to remember.

Åhh saknar Åland jättemycket! Vill bara spola tillbaka tiden och uppleva allt i repris! ;)
Även fast det var ett jä*la helvete att vi ifrån min "dåvarande pojke" haha shit.. och då menar jag det verkligen.. fem dagar och jag höll på att dööö. Fick ju med mig hans tröja dit iallafall och den gick jag inte många meter utan kan jag lova :o haha shit helt sjukt.. Nog om de :) Saknar det iallafall och ger er lite bilder!


nya blogg.se suger!

Avslutnings outfit



Inge bra bilder alls...haha... Men bilderna kan inte bli bra om inte motivet är bra? så är det. Bara att acceptera!  Den lilla "detaljen" skulle vara Guld+Guld. Alltså klackarna och halsringen.

Klänningen är iaf från VILA

Bilder!







Med all rätt i världen att va sliten idag. Erkänn att jackan räddade min outfit...eller?  Helt nyvaken på sista bilden, men det är sommarlov nu så och... Puss

Helt sliten..

Som alla vet så har vi sommarlov. Avslutning helt okej kul. Efter avslutning väntade vi på att niorna skulle sluta. O krama dom hejdå :'( helt Sad igår just då..Sen följde ja med en kille till stationen och sen kom hans buss. Väntade på Carro. Åkte till henne. Böt om. Åkte till stan igen. Åkte till Årsta. Åkte till stan igen. Åkte till fett med kärlek. Kände att de bara skulle va massa fjortisar där.. Som alla säger? Men de e ju sant. Dom va där igår oxå, inte i mängder men och... Men det var massa annat roligt folk där som man aldrig trodde skulle sätta sin fot där! Så de va skoj ändå! Frös som fan ( som alltid) så fick låna en killes jacka, tack för den! Busade där vid Fyrishov med några andra killar och sen drog vi till ekonomikum för att se vilka som va där. Inte så många. FAN FLER POLISER ÄN UNGDOMAR? Men ska man bli förvånad? Nej. Gick tillbaka till Fyrishov. Va med dom där. Gick till donken. Va med oss själva där. Gick till max. Sanna sak där. Gick till Fyrishov. Va med dom. Killen som låna ut sin jacka hade ju åkt hem så enligt mig är jackan i min ägo nu. Haha nejdå. Han ska få tillbaka den. Nån gång. Fatta vilken motion vi fick igår? Helt död i bena. Vi gick fort som fan oxå. Men men. Sen traskade vi vidare till stationen. Inte riktigt. Ramlade ihop på klostergatan. Typ somnade på en marken ? Sen åkte vi t Carro. Deckare på dirrrrren. Med kläder och smink. Så sjukt trött! Men nu är de så att alla bilder kommer när jag är vid datan! Pusshej!!!


Bal 2012

Igår hade våra nior bal. Och på niornas bal så serverar 8orna. Hade bestämt länge att vi skulle servera. Men i sista sekund så kan inte mina kompisar. Eller dom ville inte rättare sagt :p
Så blev lite ledsen i ögat :( men i sista sekunden, efter att vi slutat precis så säger Amanda att hon vill servera. Så vi serverar helt enkelt!:D hade ju inga serveringskläder :/ så vi åkte hem till henne och tog på oss en varsin vit skjorta. Man skulle ha vit tröja svarta byxor. Men de fick duga med blåa fula jeans.
Och guuuuuuud verkligen ALLA var så galet fina på balen!! Tjejernas klänningar!?!? Shit asså guuuud va vackra varenda en av dom! Så grymt vackra tjejer det går i nian på vår skola allihopa! För att inte tala om alla snyggingar till killar;) haha nejdå. Dom va jättefina! Allihopa dom oxå! Vissa hade slips andra hade fluga och andra bara skjorta, men alla var lika fina!
Det finns väl inget sötare än killar i kavaj?:')
Här är en bild på några av serveringspersonalen:) så himla fina tjejer och killar! Ellerhur ?:)


Godmorgon världen!

Nejdå.. Jag vaknade runt tio, åt lite, gick i la mig i sängen. Somnade visst. Filmen jag startade har nu spelats tre gånger.. Haha trött jag är assssååå! Nu har jag vaknat på riktigt tror jag iallafall:)

Asso ååhhhh imorgon är det skola... Fast det är "klassens dag" så vi ska ju åka o bada. Hoppas hoppas hoppas att det inte är dåligt väder för isf ska vi va i skolan ist -.-
Hehe då åker vi och busar på niornas klassresa istället ! Haha hade vart fett skoj...
Men vädret ser ju inte jättebra ut :/


Ouuhhhfff trött kväll ..

Supertrött! Ska nog röra mig mot sängen. Titta på nån film kanske. Annars bara ligga o smsa. De e min sysselsättning en lördag som denna..
Jävlar va alla Mickesar är kvicka på sms? Alla domherre smsade på mindre än 1 minut haha vart bara lite förvirrad:o Oj vad ni bryr er... Usch nu avrundar jag! Pusshej!

 


Stay with me

Du försvann när jag verkligen behövde dig som mest. Jag minns vissa stunder mer än andra, men jag saknar alla stunder tillsammans med dig. Tänker tillbaka varje dag. Och tror att jag först nu förstår hur mycket du faktiskt betyder för mig. Och hur svårt de kommer bli utan dig. Förstår inte hur jag kunde låta de bli såhär. Saknar dig mer och mer för varje dag.
Kommer aldrig att glömma dig. Haha som jag sa, även när jag är 90+, senil och sitter på hemmet så kommer jag komma ihåg dig och varenda sekund jag har spenderat med dig:') om du bara kunde förstå hur mycket jag saknar dig! Du är de finaste som finns och de tycker jag fortfarande❤❤ saknar dig enormt


Svar

JAAA du? Cpbarn:*


RSS 2.0