Avicii


Kommer bli så himmmmla kul på fredag! Går till skolan, har en lektion, åker hem till Louise med Cornelia, gör oss iårdning, åker vidare till stockholm globen♥ Cornelia och Louise kommer dansa röven av sig och ragga på ALLA killar dom ser ;) haha :) Kul som få kommer vi ha!
Men daaaahhmp har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Funderar på shorts och linne/tröja. Men problemet är ju att jag inte har några snygga shorts eller nån snygg tröja...... Letar vidare! Måste packa allt i kväll för jag ska sova hos bästa vän imorgon♥
Några fler som ska på Avicii? :)

Nu säger jag och katten godnatt!



Snälla hjälp mig!

Någon som är bra på att fixa headers som vill hjälpa mig? Snälla! Skulle betyda grymt

Nu duschen sen sova


Skola idag, var helt okej.. Håltimme på engelskan! så skade  va! Sen på biologin, vill ni veta vad som hände? Jorå! Fick tillbaka uppsatsen jag skrev under praotiden. Och...och..och! Jag fick C på den! Fatta nöjd tjej! C¤ Va de högsta man kunde få. Men C! :D och jag också! jag har inte fått mer än E på allt av ¨vår biologilärare. Men hon hade missat uppsatsen om tobak som man skulle skriva om man ville få högre betyg. Den hade hon inte ens sett så får se hur de blir med de :P
Efter skolan va jag ett liiitet tag med en kille, sen åkte jag hem och skulle rida. Åh.. När ja skulle rida Jerry så var han jättepigg och typ "bushumör" ja bah suck -.- red öppnor och slutor som alltid fungerar för att få han lugnare och lyssna mera. Men helt plötsligt så gör han ett sånt där skutt man ser på rodeo, hehe.. När hästen skjuter uppryggen och drar ned huvet. Riktig Jerry. Sen efter ett tag gjorde han samma igen fast mycke värre. Haha och jag som var 110% berädd på de (noot) hamnade med mitt egna huvud i samma höjd som hans typ. Och typ sekunderna innan man känner att man ska ramla av, när man ¨håller sig fast runt halsen (eller aa. tror att man håller i sig) just få så skjuter han upp huvet igen och nockar mitt face. AAJ. haha förvånar mig ej om han har bitmärken efter mina tänder på halsen. :P skärmen på hjälmen sprack. Tur soom faaaan att jag inte hade min charles owen hjälm. Hoppas man slipper fläskläpp imorgon.. så går jag inte ut.
PussGodnatt alla fiina!


Mysdag med älskling

Första skoldagen today! Skönt att träffa lla igen. Eller skönt? så kanske man inte söger. Men roligt iallafall! Bytte platser i klassrummet, hamnade bredvid Evelina! :)
Efter skolan bar det av mot city! hehe.. Mötte upp Älskling och tog oss en försenad lunch (?) På Subway, kärlek!
Sen åkte vi vidare till konfirmationen. Var väl helt okej? SÅ GRYMT JÄKLA TAGGADE TILL LÄGRET! Som kommer äga rum 1-5 April på Åland! Finland! Färga! Haha life!

Min vecka är ganska fullbokad kan man ju säga! Eller ja, imorgon: Göra något. Ondag: Samma där :p Torsdag: Möte med laget och kanske sova hos Nelli. Sen vill ni inte veta. Hehe, Lussan. Louise. Ska på konsert på Fredag. Globen, Avicii. Hon visste inte vem hon skulle gå med, om hon inte kommer på någon som skulle kunna tänka sig att gå med henne så KANSKE jag skulle få den feta äran :o Skulle va heöt gryymt! Men som sagt, bara kanske.. Man kan ju hoppas iallafall! Lördag och Söndag, Rida som fan! Tagga tagga tagga tävling!

Fullbokat ? Nej. Jag vet. Jag gillar att överdriva :)
Nu säger jag godnatt till er  söta och bjuder på en bildrepris! Ni får leva med mig och mina bildrepriser.. Brist på bilder är något jag allltid har och orkar inte göra något åt saken

Är med och tävlar om veckans!

Klicka er in på denhär superfina bloggen! http://joakimlindqvist.devote.se/

Svar!

Jag fick en fråga om när jag köpte sadeln.
-Jag köpte den i sommras nån gång :)

Fortsättning

Ja, fortsätter på förra inlägget. Pallar inte göra om de, fråga inte varför :P Men sen efter att tjejen åkt hem så hade jag, Julia, Jessica och mamma ledigt resten av dagen. Så vad skulle vi hitta på ? Jo, Vi tog oss till Ikea och käkade, åt en god räksallad. Sen åkte vi runt lite granna och gick in på Ö&b Dom sålde ut massa hundsaker där. Så det fanns faktiskt fina hunddynor där i olika stlar.  Gillar inte ö&b. Bara billiga skitsaker. Men faktiskt så var hunddynorna fina så mamma köpte 2 st till våra hundar. Sen hade dom billiga katthalsband. Tänkte ge min katt lite kärlek och köpte ett blått till han :') Vi åkte hem. Som sagt, lite kärlek till min katt. Badade honom, satte på han de nya fina halsbandet (bilder kommer) sen fick han faktiskt vara i mitt rum. Vi bor ju som bekant på landet så vi har inte innekatter. Våra katter är nästan aldrig inne. Men det ska de bli ändring på! Det fanns ju fina dynor på ö och b. Så jag bad mamma åka dit imorgon och köpa en liiiten till min lilla kisse Nallen :) Så han kan få sova i mitt rum :)

Ja hörrni! Min fader har ju vart borte hela helgen  för att åka Vasaloppet idag, eller öppet spår. Men same shit! Han har inte tränat mycket alls iår pga av snöbrist... Ingen trodde han skulle komma hem med bra resultat me joni! kolla här bara! 
                                          2010


                                            2011

                                      2012!


30 jävla minuter! och mindre träning oxå! Börjar ta sig farsan! Stolt dotter :') 
Vi vänkomnade pappa med Avokado och skagenröra när han klampade in genom dörren

Jäkla långt inlägg det blev.. Hej och godnatt.
                             


MysSöndag

Idag har vart en lugn dag. På morgonen så kom det en tjej som skulle rida Jerry med mig. Hon skulle testa om hon ville bli medryttare på han. Så jag red Prinsen och hon tog Jerry. Hon var ganska liten kanske 12-13 ? Och Jerry är ju som han är.. Vi red nere på en åker. Jerry bockade en gång. Hennes mamma vart tvungen att hålla i Jerry för jag ville trava Prinsen och träna lixom ?
Hon gick tillbaka till ridbanan och jag fortsatte rida på åkern. Hon skulle testa trava lite grann på ridbanan. När hon fick upp han i trav så började han galopera. Ändå ganska lung och sansad galopp. Men då sa jag åt henne att höja handen och ta tag i hästen! vafan..? Och Jerry gjorde ett "flyga upp i luften och sparna med alla 4 hopp" :) Så hon blev rädd. Jag hoppade upp på Jerry för att visa hästfan vem fan som bestämmer. Han lyssnade på mig direkt, så de va inge mer med de. Haha Jerry gör alltid så med nya ryttare. Speciellt om dom är små och inte så duktig. Men som jag har kämpat... Nu kan ju jag rida Jerry utan problem!
 Men nu hör jag en bil köra in på gården :) kan det vara pappa som kommert hem efter vasaloppsåket idag? Japp! Fortsätter om dagen senare :) Puss


Hold me now, don't cry, don't say a word, just hold me now


Dagens!



Oxätra Kapell

Ja, idag var det en mysig dag på Oxätra Kapell. Carros lillasyster Isabella hade 6-års kalas. Vad gör man inte?
 Jag och Carro fick äntligen träffa varandra, Love! Vi satt mest och snackade skit =) Och om konfalägret som kommer bli såååå kul!

Hon får själv stå för bilderna, hon stängde in mig bakom en dörr av någon anledning? puss.

Vasaloppet 2012


Imorgonbitti åker min far till Sälen någonstan (tror jag?) Och åker Vasaloppet för tredje året i rad. Loppet körs mellan Sälen och Mora 90km. Lycka till Pappa!


Big Brother

Äntligen kan man kolla på bb på datan! De funkade inte för mig förut.. Så nu ska jag kolla på alla avsnitt och det är väl så min kväll kommer att se ut ;)
 

♥HästLiv♥


Jerry och jag tog oss en uteritt i de fina vädret, love♥
Prinsen red jag inte ut på.. fråga inte varför. Men gud.. Prinsen? haha hur kan man döpa en häst till Prinsen? Tänker lätt döpa om han när jag har cash! ;) Skiitfult! Jerry är inte heller så vacker på en häst, haha. Men han heter ju Jerry Lee Dreams. De duger iallafall :) Min coola cowboyHäst!
Måste ju säga att dom två finaste killarna på jorden har blåa ögon♥ ÄlsklingsJerry du är så fin!

Tänkte visa vilken sadel jag använder, det är Hööks egna gold medal dressyrsadel. Då tänker man ju, hööks? skitsaker. Men den här sadeln är riktigt bra faktiskt! Hade inte tänkt att köpa den först, men när jag var inne på hööks så fick jag se den och kollade lite på den. Gillade den direkt, tack vare materialet! superskönt! borstat läder, gör så man får kanonhäfte med både ridbyxor och stövlar. Helt okej stöd har den oxå! Man sitter som en kung i den, asskön! Jag andvänder den på både C-ponnyn och D-ponnyn och sen ligger bra på båda även fast dom har helt olika ryggar? Supersadel. Mycket för pengarna kan man ju verkeligen säga. Endast 8500:- Jag älskar sadeln!

Man måste väl iallafall göra ett grattisinlägg?

Alla vet vad jag talar om när ni ser denhär bilden, så grattis Victoria och Daniel!

Nuuuså ska jag straxt gå och rida. Imorgon får man äntligen träffa saknade älsklingen! Ska ju fortfarande va lektant med henne :) Ja.. Jag MÅSTE plugga engelska! har prov v 10 eller 11. VÄGRAR få ig på ett till prov.. (a) Så satans skönt med skola på måndag måste jag säga! Saknar kompisarna.. Har inte träffat nån fråm klassem på lovet :o Jo, Nelli en gång. Men de va på ett möte så de räknas ju inte :p Saknar dom iaf!

Dags att sova?


Nydligen hemkommen från storstaden Uppsala! (storstad)
Och nu undrar ni vad jag gjort i storstaden såhär mitt i natten på en torsdag?
Nähä... skit it då. Trodde ni ville veta.
Nu ska jag byta om och hoppa i säng! Fredag imorgon, härligt!
Hoppas ni haft en bra dag/kväll!

Without you i wouldn't survive


I'll love you till the day I die♥

Skinnjackor


Elfte i tredje tvåtusentolv

Nu tänker jag ta mig en sväng förbi stallet och rida mina galna ponnisar! Tre veckor kvar sen jävlar är det första tävlingen, mjukstart men ändå! Om en vecka är det programridning i Knivsta för mig. Ska köra en L:a1 blir ju skoj de!
Och nu är det bara tre veckor kvar till konfalägret, tagga Carro!
Prinsen får stå för bilden. Och nej. Jag kallar han inte för Prinsen bara för att han är en riktig prins. Utanför att han heter Prinsen! Skitfult javet..


Stackars mig som har så tråkigt att jag leker med camen...


haha ursäkta... Känner att jag bjuder på bilderna men aja..
Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det väl mys framför teven antar jag.
Hoppas eran kväll blir bra!

Sommar, Ja tack!



Dagen började sämst. Fortsatte ok. Slutade bäst. Blev väck imorse vid halv 8 (?) Det var ett jävla liv i huset då må ja säga.. Sen så gick ja upp till stallet och red mina två ponnisar. Åkte till staden och hjälpte mamma handla mat. Åkte hem igen. Va hemma nån halvtimme, åkte tillbaka in till stan för att träffa älskling. Sen nu är jag hemma. Ska starta en film tror jag. Som vanligt.. Sen sova.
Mn hörrni! Vilket väder de vart idag :D tillochmed så att solglasögonen åkte på! Det gillas!
Hoppas er dag vart bra, Pussen

Människans Bästa Vän


Första dagen på lovet, check! Just nu är jag grymt trött och ska kolla på film tänkte jag. Ska man kolla på Twilight för en 11 gång kanske?
Nja, vi får se.
Hoppas fortfarande att älsklingen ska bli frisk så vi kan ha ännu en obeskrivlig dygnarnatt . Haha ingen kommer nånsin kunna toppa våra nätter tillsammans :') Jag tänkte skicka en liten fe inatt. Som kommer till henne medans hon sover och KABOFF så är hon toppfrisk :) hihi busigt av mig.


Tråkig dag..

Grymt tråkig dag alltså.. funderade ett tag på att åka in till staden o hitte på någe, men jag vet inte.. Så grymt tråkigt att bo på landet. Finns INGET att göra. Vem vill sitta isolerad på sitt rum ett helt lov? Inte jag iallafall. Snälla hjälp mig :( Jag kommer dö annas..

Godnatt

Godnatt världen. Orkar inte vara hemma i detta dårhus en dag till. Rädda mig någon! Carro bli frisk så vi kan hitta på nåt :( någon får ersätta hennes roll tills hon blir frisk!
De va allt. godnatt.

Insparation!


Julia och Jessica fick smink från ELF som mamma beställt åt dom. Då tycker jag att det rätt att jag kan få beställa nån utav domhär tröjorna från HM Båda är grymt snygga till svarta jeans! Om jag får säga vad jag tycker..


BigBrother

35 minuter kvar jaaoo ;) CHEKKA bigbrother 2012!

11 saker alla tjejer älskar:

♥ pojkar som börjar skriva i chatten.
♥ killar som skriver långa sms om hur mycket de tkr om dig.
♥ pojkar som kramar dig bakifrån.
♥ pojkar som tittar på dig som om du skulle vara den enda tjejen han ser.
♥ pojkar som kysser dig om du skriker på dem.
♥ pojkar som inte bara skriver ok, utan snarare ger ett något längre svar tillbaka.
♥ pojkar vågar att visa känslor för dig framför andra.
♥ pojkar som ger / lånar ut sin hoodie.
♥ pojkar som kysser dig bara för att få dig att hålla käften.
♥ pojkar som alltid tar din hand.
♥ pojkar som älskar dig för vem du är!

mm


Jajemen!


Mitt huvud sprängs.

Så satans ont i huvet! Tror jag dör snart. Hejdå världen!

Blir troligen ensam hemma ikväll! Eller kanske är det så att Julia är hemma oxå...-.- Hoppas inte :) Hade ju vart trevligt om någon skulle komma och ge mig lite sällskap i ett stort tomt hus ute på bondvischan! Du är välkommen! :)

Carolina Olsson. Min kära Man/pojkvänn/hustru/fru/flickvänn MIN LIVSPARTNER HELT ENKELT! Jag saknar dig grovt :( kärlek till dig ♥

Om fredagen

Igår var det sista dagen på praoen! FYFFAN VA SKÖÖÖNT! På kvällen åt familjen bonde på resturang. Sen bar det av mot Stockholm för att gå på teater. Teatern började klockan 21.00. Slutade klockan 22.30. Vi gick på den smällfulla tunnelbanan  utanför grönalund. Två hållplatser efter så kliver det på ett gäng som skriker o ja venne vad! Haha! Sen när man kollar på dom så ser man att det är Daniel Paris och "hans gäng" Haha fett coolt :)

Det var andra bloggare oxå sa Julia, men dock ingen jag kände igen :P
Sen hade vi tänkt att ta tåget 23.11. Det missade vi för att Julia och pappa var så sega med biljetterna.. Så då skulle vi ta ett annat tåg och byta i Upplands Väsby. Men då går vi tydligen till fel tåg -.- Suck.. Fick vänta på Stockholm C till 00.11 då nästa tåg skulle gå. Men vi hade ju köpt biljetter till tåget som gick till upplands väsby. Så dom biljetterna skulle vi ju inte kunna åka på? Men pappa smörade lite så vi kom hem iaf.
bilder från igår kommer sen. om jag orkar..

Kommer inte på nån rolig rubrik.

fml. kör på bildrepris.
Ja gott folk! ska man ta och göra ett ointressant inlägg såhär på kvällskvisten? Det tycker jag! Har inget att säga direkt men får väl hitta på nåt! :) Ja Jenny, vad har du haft för dig idag? Jo du förstår.. jag har vart på Lurbo ridklubb och ridit min bebishäst som ska säljas. Mamma filmade. För att kunna skicka filmen till en tjej som är intresserad :) Bilder kommer sen. Dvs om det vart några bra bilder ? 
SISTA DAN PÅ PRAON IMORN WIIIHHIIIIOOO!! Värt att fira! 

Imorgon kommer jag nog inte göra nåt inlägg. Kanske på morgonen och kanske på kvällen/natten För imorgon så ska jag åka till praoen. Sen åker jag inte hem. Nej nej. Får hitta på nåt i staden föör att sen möta upp min familj och troligtvis gå på resturang. Sen ska vi till Stockholm! Ska på teater med Robert Gustafssom (kul.) Säkert. Jaja Det blir ju säkert trevligt de.  Nu ska jag gå o duscha Puss o hej leverpasteyy :)

Riktigt trött tjej..

..som nyss blev klar med typ biologiuppsatsen som ska in imorn. Sköönt!har skrivit ÅTTA jävla sidor i boken... SUCK!
Men men.. Hade inget att säga :) Mer än Godnatt! Haha fråga mig inte.. bildbrist okej?

Snääälll Maammmaa

Vad har hänt med min mamma :o När jag kommer hem från stallet så kommer hon med den här dösnygga ridjackan!
Från CRW

AllaHjärtansDag

Ja, alla hjärtans dag. Årets absolut sötaste dag! Började med praon. Asså guuuuuud va söta! Haha det är en kille och en tjej som är tillsammans i den klassen (aww :') ) På morgonen så kom killen till skolan med röda rosor till tjejen :') Asså naaaaw va guuuullliigg! Inför hela klassen också. Stark kille! Observera att dom bara går i klass 3! Va me dom på träslöjd idag ;)

 Efter skolan så träffade jag en kille, världens finaste :') Sen va jag med han ett tag.
När jag kom hem så Gick jag upp  till mitt rum.GullPappa! tack :')
Fick en hudkräm av mamma oxå! tack

Men jag var ju lite lagom söt jag oxå i morse innan mamma och pappa kommit in. :)

hihi:) Sen hade pappa köpt semlor med rosa grädde haha! Mums. Mätt.
Hoppas eran AllaHjärtansDag har vart lika underbar som min!

True



Sjuk..

Vaknade av klockan imorse. Klev upp och kände mig inte helt okej.. ont i huvudet och kooookhet. Hade tydligen feber. Så bara att lägga sig i soffan o kolla på film. Nu ska jag sova eller titta på ännu en film och hoppas att man blir piggare senare. Har go lust att gå o rida.. Men kan man inte gå i skolan så kan man inte gå o rida heller..:/ De är konfa ikväll, men får inte gå på den för att ja är hemma från skolan. Mamma o Pappa tror att jag skolkar eller nåt sånt. Vadå skolka från praon? Det är ju kul på praon. Tänker inte skolka därifrån ?`
Jaja

Färgat håret! äntligen

Ja nu är håret mörkare igen! Hatar min vanliga hårfärg! Jag är riktigt trött nu.. Ska nog lägga mig till kojs och titta på film eller nåt sånt mys :)
Bilder på håret kommer senare! om jag får lust..


DÖDA MIG VAD SNYYYYGGG


Godmorgon!

Vaknade för en stund sen, har precis käkat frukost. Haha, imorse klockan typ halv 7 så ringer en kompis mig. Han sa igår att han skulle typ på basket cup(?) och skulle gå upp typ 5,  så jag skojade o sa att han skulle väcka mig. Haha damp.
3orna som jag praoar hos har tydligen en blogg. haha så söta :') http://viiklass2bpaalmtunaskolan.blogspot.com/ Kolla in den vettja :) Dom bloggar varje fredag ;)


Ge mig!







Så sjuuukt snygga tröjor! Vill ha båda två! Men de tråkiga är att ginas tröjor speciellt domhär. Dom är ganska nya iaf, Men ALLA köper sånna! Man kan se 10 personer varje dag som har ginas nyaste tröjor. Tråk.. Men domhär är de inte JÄTTE många som har men ändå.. Sjukt snygga! speciellt den vänstra (a)

All you need is love

Jadu.. Nu sitter jag här trött o jävlig.
Kom hem runt 2 idag ont i huvet hade jag men de gick över efter ett tag!
Idag så skulle det vara vanlig skoldag kör klass 3b :) vi hade samlig först och så när jag kommer in i klassrummet så sitter alla barn och läser. Sen ser jag att lilla Olle sitter och skriver på ett papper "Min resa till Florida 2012"  Åh :( Olle ska till Florida på lördag :( Han kommer inte gå nästa vecka ;( så hans och min sista dag tillsamans blir imorgon!
Ungarna i 3b är ju hur söta som helst! kommer sakna dom grymt mycket när praoen är slut! Nästa vecka på fredagen som blir min sista praodag asså. Så tävker jag baka typ muffins eller nånting till hela klassen som "tack!" Jag hade väldig tursom hamnade med den klassen kan man ju verkligen säga!
Haha tillomed klassen bråkigaste kille va jättesöt idag!
Vår lilla konversation när han behövde hjälp med matten:
-Jenny...Kan du förklara hur man gör ? :/
- Vad behöver du hjälp med?
- Hur förkortar man "cirka"?
- ca. Men varför ska du skriva cirka i matteboken?
- Man ska skriva enheterna:) Här står de " Linjalen är 30__lång" då ska man skriva 30 cirka lång :)
- Haha men lilla du.. det heter centimeter iinte cirka? haha
- eh... ehm.. juste...Jenny du har bytt piercing va?:)
-Ja, de har ja..
-Den är jättejättesnygg :D hejdå :)

Haha så söt idag va han haha 


Kort om dagen!

Idag har jag praoat igen ja. Vi åkite till evolutionsmuseét på morgonen! Askul haha! var lika inne i ga guiden sa som 10åringarna haha :P Shiiiiit alla ungar går och drar i mig :o tillOchMed killarna har börjat tjata om att få hålla i mig när vi går nån stans :o Haha söta juuee! Sen åkte jag hem och red och så.. nu är jag trött och ska gå o sova!


Trött flicka..

Ja.. Kom nyss in, hem, mitt rum. Hehe. Har praoat idag oxå ju :) Blir fortfarande helt utfrågad av allt möjligt skit.. men de är ju kul :D På morgonen kom en killes pappa till 3b Fuat Hette han. Han skulle berätta om Islam och hur han växte upp i Syrien. De va askul ju :D haha. Sen var de syslöjd för halva klassen. Jag lovade några flickor att jag skulle följa med dom till syslöjden. Så lovade jag några killar att följa med till trä nästa vecka ;)
 Sen skulle alla 3or åka skridskor :o De visste inte jag :o På Fålhagens IP. Så vi traskade dit vi :) Det jobbiga var att jag lovade typ 10856 småbarn att hålla dom i handen när vi skulle gå dit ;p de blev lite jobbigt. Haha
Sen på väg hem så var jag så snäll så.. Jag bar Jonathans väska heeela vägen hem :o Snäll tjej?
Imorgon ska vi på något museum nån stans :o Haha har lovat 1856 barn att hålla i hande då oxå.. känns bra...
Dom är iallafall grymt gulliga allihopa!

Nu ska jag sova! Tjejen som somnar tidigt? japp! :)

Pluuuggggg..

Ja.. ska lämna in uppsats i veckan så fort som möjligt. Plugga på Jenny!

Jenny Lagar maat jao

När Jenny lagar mat blir det lätt nåt med nudlar  jao :D

Gott vare iaf :)

Prao!

Japp idag var det prao!
Jag åkte tiiidigt till skolan asså brantan. Och väntade en stund på Evelina. Sen får man ett sms av Lukas "Tja är du i almtina? Ja vet fan inte ens vart vi ska in, är du här typ snart?" Nåt sånt iaf haha. Borttappad kille? Men sen när jag och Eve hade kom´mit till almtuna så löste sej allt iaf :)
Haha så söta ungar asså! Det var 3b (inte 3a) som jag skulle vara med :) När jag kommer in i klassrummet så visar det sig att dom hade vikarie. Hon hette oxå Jenny. Så kolla jag på tavlan och så står de "Välkomna Jennysarna ni är snälla! / Thea och Vendela" haha så grymt söta! Sen var det mest chilldag. Fick denhär söta skon eller vad det är av Thea
^^ haha Asgull ju!  Alla hade når som kalllades Tankebok Alla barnen ville ha min autograf i den, haha! fick skriva s mina sönder mina händer fan! Sen så fort dom fick tillfälle att prata så flööööög frågorna ut ur munnen på dom samtidiggt typ : Varför är du här? Vad heter din mamma? Vart boor du? Gillar du hästar? Rider du? Har du pojkvän? Vad heter han? När fyller du år? Fotboll eller bandy?Varför har du piercing?
Haha de va en jättegullig kille som heter Linus som kallar mig för piercingJenny Haha gull..




ÅÅH vill bli liten igen...

Godnatt!

Trött. Ja. kom nyss hem från stan. klockan e halv tolv wtf! haha men jag va hos en kille o glömde tiden tooootalt :o Men nu e ja hemma o ska soooova nu. prao imorrn!
Passande bild? Haha inte direkt. saksamma bildrepris.

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Godmorgon!
Vaknade halv nio typ! ? Aja skönt att vara pigg på morgonen nån gång iaf :) Ska snart upp till stallet och rida osv. Sen i eftermiddag/kväll ska jag till stan.
Imorgon är det prao wtf!  Ska ju praoa på Almtunaskolan.. Med 3a :) haha kul? Nej. Måste smsa en klasskompis som oxå ska praoa där så vi kommer dit samtidig och inte tappar bort oss haha ;) Det blir nog jättebra de :)

Igår var ju jag hur duktig som helst. Först städar jag rummet. Kliniskt rent. Höhö
Sen bakade jag choklad kaka/tårta. Haha blev feeett me grädde jag vet men sak saammma!


En ny dag, ett nytt äventyr!

Shohoo Sitter just nu i mittt rum som är nystädat :D Ska snart ner och äta (y) Jag fick den äran att göra efterrätt, haha äran.. Gjorde en chokladtårta ;P firar vi nåt? efterrätt o grejer? Förrätt oxå för den delen :o ingen som vet..haha
Ikväll ärde mys framför teven antar jag. Heeelt ensam ;) Jaja


New!



Den förra staven var 10mm lång. Den nya är 8mm. Dom är lika breda så kan ha bling bling och den vanliga kulan  i den korta staven :D Men checka skillnaden :O :D glad tjej!

Hjälp mig nu! Vilken är passar bäst?! Den vanliga eller bling bling?

Ja. Jag har vart en duktig flicka redan idag :D så fick piercingen nu :) Jag vet att den inte är lika som bilden jag visade er förut men sak samma :)
Pusshej!

Shiiiiiiiiiiiiittt

Herreguud! När jag vaknade (nyss) Så kollar jag på mobilen och ser ett sms från en kompis: 26 minus.....
Jag bara nej aldrig.. Haha sen kommer mamma upp o säger samma sak! Smart tjej som jag är, klockan typ 03.00 gick jag upp och stängde av elementet och öppnade fönstret. MYS.

Jajajaja.. Igår var de skola (?) Härlig dag med matteprov o grejer.
MEN EN KLASSKOMPIS, ELIN SKA BYTA SKOLA! DE VAR HENNES SISTA DAG I BRANTAN IGÅR!!  Fick reda på de i onsdags. Snacka om chockade elever vi blev :o Kommer sakna henne så otroligt mycke! Det kommer lixom alltid finnas en stol ledig i matsalen. Elins stol. Fyfan. Söta lilla Elin fan vad jag kommer sakna dig!

Efter skolan var det ridnig. Helt OK. sen efter ridningen åkte jag till stan och träffade en kille. Sen åkte jag hem och typ somnade direkt. Trött tjej.

Min piercing har kommit! :D Men mamma vill inte ge mig den om jag inte är en duktig flicka nu i helgen -.-' Så om jag är en duktig flicka så visar jag er den efter helgen ? :D



Godnatt!

Hejhejsvejs! idag har jag vart i skolan, chill som fan! kom nåm poetgubbe till skolan, HAHA skoj.
Efter skolan va ja me en söt kille. Och sen åkte jag hem :) nu är ja trött som fan! Godnatt everibodyh!

Godmorgon!

Hejhej!
Vaknade för ett tag sen. Nu ska jag byta om och fixa mig osv.
Dagens planer är inte något speciellt. Ska till skolan, sen efter skolan träffa en kille, sen hem och rida + sooova!
ASSÅ Måååste ha dom gaaasch va snygga dom är!

Back on track!

Jag har blivit säämst på att uppdatera! SORRY! Men jag har verkligen inte haft tid.. HAr haft fullt upp med andra saker ;) Men ska försöka göra lite fler inlägg oftare så min blogg inte står helt still..
Åkte hem direkt efter skolan idag faktiskt! Sen kom jag hem och somnade direkt... ooorrrkkkaa!
Sen vid 20.00 gick jag och red  Kom nyss ut från duschen och nu ska jag sova! (igen)
 ♥


RSS 2.0