30 september

Godkväll!
Har pluggat som bara den! Blev klar med en engelska uppsats vilket är väldigt skönt. Efter jag pluggat så gav jag mig ut på en springtur. Härligt att komma in och känna sig helt slut i hela kroppen.
Så nu är jag nyduschad och nerbäddad i sängen. Har kollat lite på x-factor och nu så ska jag nog läsa några sidor i boken innan slumrar till!
Sov så bra nu! Puss


Potatisbullar

Har precis stekt en hel hög med potatisbullar. Smaskigt må jag säga!


God morgon!

Hej hej!
Fick mig en rejäl sovmorgon idag. Längesedan jag sovit så här pass länge faktiskt.
Jag har precis proppat i mig en god och stadig frukost, och nu ska jag snart gå och byta kläder till ridkläder. Tänkte gå och rida nu. Sen efter det så måste jag fixa lite plugg. Får se när jag blir klar. Kanske hinner med något roligt senare på kvällen. Men i så fall får jag sätta fart nu! Ha en jättebra söndag ni också, puss


Något jag verkligen vill införskaffa

Gokväll!
Jag låter rubriken tala och går rakt på sak. Det finns två saker som skulle göra mig en gnutta gladare ön vad jag redan är. Dessa saker jag talar om är 1, en klädhängare. Då jag vill byta ut min soffa i mitt rum till en klädhängare. Det är både snyggt, modernt och väldans praktiskt! Hängaren finns hos IKEA för endast 129:-
Den andra saken jag vill införskaffa är en klocka. En Daniel Wellington klocka. Personligen så tycker jag att dom är otroligt snygga! Både på killar och tjejer!
(Se bilder nedan)


Regn och rusk i överflöd!

Tjenixen!
Idag har dagen gått åt att inte göra någonting. Vaknade upp bredvid min kärlek runt halv elva. För någon timme sedan så kom jag hem helt genomblöt, usch på vädret! Drog på mig lite myskläder i väntan på att värmas upp med en kopp varm o'boy.
Nu snart, när jag har torkat ordentligt så ska jag vidare ut i regnet igen och rida mina två ponnyer!
Vi hörs mera ikväll, puss


Nya skor

Boot-Skopunkten-299:-


Mitt livs kärlek

Godmorgon gott folk!
Tänkte skriva lite om igår. Det var såhär att min ponny, Prinsen. Han har vart hos min mammas kusin i en månad ungefär, medans jag skulle komma igång ordentligt med skolarbetet.
Han skulle komma hem under helgen någon gå g var det tänkt. I onsdags så fick mamma ett samtal som sa att Prinsen måste lämna stallet redan i morgon. Så igår fick vi planera om hela dagen, skippa träningen och åka iväg till andra ändan av Stockholm. Vilket tar ungefär 2 timmar med släp. Jag fick hoppa över de två sista lektionerna och åka vidare mot Stockholm! Min älskade Micke gjorde mig och mamma sällskap, världens bästa!
Vi hämtade Prinsen, Gud så saknad han var! Massvis av pussar fick han. Men nu står han här hemma hos mig ute i en hage och äter gräs.
Ha en bra studie dag allesammans! Det ska jag ha, ska nämligen åka till Uppsala med mamsen och handla lite saker och mat. Vi hörs, puss!


Skolorientering

Hejsvejs!
Har kämpat oss genom skog och terräng i timmar. Det gick relativt bra för oss måste jag säga. Det ändå som förstörde hela orienteringen var att Sebastian tog med oss på fel stig och vi virrade omkring i skogen i ca en timme innan vi slutligen kom tillbaka till starten. Vi började om hela orienteringen med en timme plus då.. Lite surt.
Men vi tog oss igenom banan med huvudvärk, skoskav, blöta strumpor, kalla händer och mycket klagande från min sida iallafall.. Vi kom i mål på en tid som slutade med 1 timme och 40 minuter och en plustimme då då.

Gårdagen var super! Vi vart barn igen och gjorde pannkakstårta på kvällskvisten. Underbart gott!
Ha en fin fortsatt tisdag allesammans, puss


Lugn skoldag

Goddag!
Är nu påväg hem, har hunnit halvvägs ungefär och nu ska jag offra lite tid för ett inlägg till er. Adrian åkte samma buss som jag och hoppade precis av. Väldigt längesen man träffade han. Han vart väldans imponerad av "siri" som vi med iPhone 4s har, så Han lekte med den lite haha.
Skoldagen bestod av endast en lektion plus teater. Så det var väldigt skönt. Åkte ner på stan och köpte en tröja på cubus som jag vart helt kär i efter att jag såg den på en tjejs blogg. Ni får se den senare.
Kvällen lutar mot mys med tjejerna! Vi ska nämligen orientera imorgon så jag och Cornelia sover hos Louise inatt då det blir lättare att ta sig till skogen där orienteringen kommer äga rum.
Vi ska mysa lite ikväll ni får nog ett inlägg då lite senare.
En suddig och dålig bild från teatern får ni också


Beck- levande begravd

Hej hej!
Har pluggat lite och duschat och så. Man känner fortfarande den unkna doften av svavel efter att jag nyss tände ljusen i mitt rum. Liggen just nu i sängen med ljus, avokado med fetaost framför Beck- levande begravd. Härlig söndag!
Sov så bra och ladda upp inför en ny Skolvecka!


Väldans duktig!

Hej!
Ska alldeles snart sticka upp till stallet och rida! Sen så ska jag hinna med att plugga lite också. Kommer ha två stycken prov den här veckan. Eller ett prov och ett lite större läxförhör. Så det gäller att ligga i! Men jag kan vara relativt lugn, känns som att jag har hängt med tillräcklig på lektionerna för att klara dessa tester.
Jag tycker det är superkul att Micke har kommit tillbaka till ritningen! Det är en lite dold talang han har faktiskt, haha. Men han ritade mycket förut och har gjort väldigt snygga bilder! Nu har han börjat igen och han är lika duktig, bilderna ser till och med bättre ut i verkliga livet. Duktiga du❤


Dröm om kärlek

Halloj!
Har vart på ett träningspass med Jerry ikväll, det gick ganska okej.
När jag kom hem så tog jag en varm dusch och fixade mig inför natten. Hann med att plugga lite och värma en kopp te innan ja hamnade här där jag befinner mig just nu. Sängen. Ska läsa några sidor innan Mina ögonlock sjunker ihop och tar mig vidare till drömmarnas värld. Sov så bra! Puss

Bara för att vi är väldans bra och himla fula!


Kaffe latte!

Är du som jag? Helt galen i kaffe!
Jag har lär mig att göra en fruktansvärt god kaffe latte, super enkelt också.
Så här gör jag min latte:

1. Fyll en kastrull med 1/4 mjölk, så att den skummade mjölken får plats.

2.Värm mjölken till ca 65 grader. Inte varmare, då får mjölken en beskare smak som inte är god alls..

3.Skumma sedan mjölken med en mjölkvisp till ett tjockt skum.

4. Banka kastrullen mot ett hårt underlag så att de största bubblorna försvinner.

5. Blanda sedan i vaniljsocker i mängd efter smak. 2 msk brukar vara lagom.

6. Häll den skummade mjölken i en kaffekopp som är halvt fylld med kaffe.

Klart!
Superlätt och supergott!


Mellanmål!


Dagens


Måndags eftermiddag

Hej hej!
Just nu så sitter jag på bussen hem efter en väldigt lugn dag som gick till på detta viset;
Efter att jag vart hos Husläkaren så åkte mamma och jag iväg till läkarmottagningen, där de skulle fylla upp fyra stycken provrör med mitt blod. Klockan hade blivit ganska så mycket redan så jag visste Inte om det var någon mening att ens åka till skolan. Men jag åkte med mamman till biltema. Där ifrån fick jag med mig en skolmapp med 12 olika fack i. Super!
Sen så åkte vi vidare till gränby centrum och böt mina byxor till ett par svarta.
Efter de så vart det lite skola iallafall. Men det var bra att jag var med på den lektionen. Senare så träffade jag min Micke och var en stund med han. Efter det så satte jag mig på bussen mot Centralstationen. Jag hann Inte med min buss som skulle gå från stationen så jag gick ner på staden och kikade efter en jacka att ha nu i höst. Och jag hittade en! På new yorker av alla ställen. För endast 499:- och jag är väldigt nöjd med den.
Det hann hända en hel del idag ändå. Nu är jag väldans hungrig eftersom jag missade skollunchen idag. Så ska hem och fixa något smaskigt och sedan gå upp mot stallet för att rida!
Ni får en bild från gårdagens rispass som ägde rum ute på fältet, super härligt!


I bilen

Hej hej!
Just nu så sitter jag i bilen mot Husläkaren för att kolla upp min extrema huvudvärk. Skönt att kanske äntligen få bli fri från värken. Men det visar sig väl. Efter jag vart där så ska åka vidare till skolan för nån timme där. Slutar 13.55 så det blir en lugn dag.
Jag ska dra mig ner på stan sen och vänta på att Micke ska sluta sin skoldag. Ja ska byta ett par byxor och köpa något mer sen också.
Ha en fin dag! Puss


Nagelfix!

Hej finisar!
Har fått i mig lite frukost och nu väntar jag på att mina nyfixade naglar ska torka så att jag kan gå upp till stallet och rida. Senare idag så ska jag nog ta mig in till stan för att träffa min fina Micke.
Ha en bra dag! Puss


Överaskning av väldens bästa!

Jo nu ska jag berätta för er. Under denna vecka så har min vän Carolina planerat denna kväll. Varje dag så har jag fått en liten ledtråd. Väldigt liten. Jag blev informerad om ett sätta mig på 16.25 bussen in mot Uppsala stad. Det gör jag, tillsammans med Micke, och efter några hållplatser så kommer Carolina på bussen.
Vi åker in till centralen och jag är väldigt nyfiken på vad som ska hända! Micke säger hejdå och åker hem.
Jag och Carolina ska tydligen vänta på hennes kompis Clara som ska ge Henne pengar. Vi väntar ett bra tag på stationen, sen drar vi oss mot city. Där väntar vi ett bra tag till... Sen så dyker aldrig Clara upp, men Carolina sa att Clara bad oss komma till Gina Tricot. Vi går dit, ner mot fyrisån. Helt plötsligt så kommer några springande bakom mig och täcker  över mina ögon! Och sätter någonting på mitt huvud! Dom leder och drar i en trotsig Jenny som är livrädd! Jag skriker och gapar över hela staden känns det som. Efter ett tag så börjar röster prata med mig och jag hör att det är Cornelia och Louise som har kidnappat mig. Vi går in på något ställe och upp för en lång trappa. Där står vi stilla ett tag. Sen så kommer någon och hålller för mina ögon utanför ögonbildeln! Jag sliter och drar i armarna som håller i mitt huvud. Jag trycker in mina naglar i armarna men får ingen reaktion, så jag fortsätter ? Jag känner att det varken är Louise Carolina eller Cornelias händer. Men däremot så känner jag igen Mickes händer och armband. Ögonbindeln åker bort, och jag ser att jag har hamnat på Filmsataden- Uppsala i sällskap med Cornelia Carolina Louise ock Killen. Jag ser även att jag gått runt i stan med en rosa hatt på skallen..
HERREGUD... vilka underbara människor.. Dom bjuder mig på bio- snövit! Åhh ni är för söta!
Jag sa inte tack ordentligt kan jag känna..TAck så grymt mycket ni är för gulliga! Älskar er så mycket!
Fick även en jättefin ring utav Carolina. Och en Vaniljfläta av Cornelia och Louise.. haha ingen mer än vi förstår det där sista...
Men ni är underbara som sagt och jag vill tacka er så grymt mycket för en oförglömlig kväll!

Lite bilder från kvällen.. Ni ser ju smärtan i Mickes ansikte när jag helt förskräckt trycker in naglarna i hans armar.. Åhh stackare...Dåligt samvete fick jag också..








Jag delar upp

Jag känner att det är väldigt mycket jag vill skriva om så jag kommer dela upp inlägget i två delar. Detta blir den första delen, om gårdagen
Min förelsedag plus lite av idag
Jag skrev ju lite om igår,så jag fortsätter där jag avslutade föregående inlägg. Jag åkte bussen hem till min kille, kom hem till en solbränd familj, gud så bruna dom var! Avundsjuk..
Efter ett tag så kom Mickes pappa och hämtade oss och vi åkte hem till han. Vaknade upp där i morse också.
Vi tog 10.10 bussen hem till mig där det väntades kalas! En del av min släkt kom för att äta tårta och massa annat gott! fick en massa pengar som jag är vältigt tacksam för! Tack snälla!
Sen så fick jag ju massor av fina presenter av min familj igår också, tänkte ta och visa er några saker i ett senare inlägg. Men bara kanske.


Sitter i skolan och väntar

Dagen började bra med en falsksjungande familj som kom in med en massa härliga paket!
Senare så åkte jag till skolan och vid halv elva så kom Micke till min skola, samma underbara kille som förr dock lite mer solbränd haha! Jag fick ett superfint armband av han, verkligen suuuperfint!
Just nu så sitter jag och väntar på att få åka/gå till han.
Men vi hörs senare! Puss


Sista 30 minuterna som fjorton

Hejhej min vackra!
Jag är på himla bra humör just nu. Ikväll så hjälpe snälla mamsen mig med att toppa håret och att även fräscha upp det med lite färg! Det var så grått och tråkigt, så jag la bara i en lika dan färg för att som sagt fräscha upp de lite.
Och ni förstår att jag är väldigt glad över att årets långsammaste vecka om några timmar är slut! Nämligen den vecka då min fina kille har varit i Turkiet. Hans plan ska anlända till Arlanda runt 2-3. Det är Inte klokt vad jag har saknat han!
Sen så som rubriken säger, imorgon så vaknar jag upp som femtonåring. Kan det bli bättre än att min saknade pojkvän kommer hem på min egen födelsedag?
Men jag blir uppvaktad mer på lördagen för jag ska offra min födelsedag åt att få träffa killen jag älskar allra mest. Bara familjen min som uppvaktar mig imorgon innan skolan. Men mer om det imorgon!
Sov så himla sött!


Stjärnhimmel

Tjenixen!
Gud vilken underbart vacker kväll, helt galet! Det är så att jag är helt kär i Stjärnhimlar. Det finns verkligen inget vackrare. Speciellt inte när man bor på landet som jag. Helt svart himmel med flera miljoner små vackra stjärnor.
Det är en sådan kväll då man vill ligga ute på varma madrasser med någon mysig, med massa varma täcken och filtar. Och bara kolla på den vackra himlen. För er som aldrig har fått upplevt stjärnhimmelen från landet, det är verkligen värt att åka några mil ut från staden för att se, för det är som sagt helt sjukt vackert!
Ha en toppen kväll så hörs vi senare! Puss❤


Mina framtida planer

Eftersom att vi på vår skola fick gymnasiekatalogen idag så tänkte jag passa på att skriva lite om mina framtida planer. När folk pratar om gymnasiet så kretsar mina tankar till bland annat kök, kontitori, matlagning, kontitor och så vidare. Jag trivs med andra ord i köket, älskar att laga god mat och baka allt från tårtor till fina bakelser. Det är mest resultatet för ögat som jag tycker är kul!
Så jag har tänkt mig Ekeby gymnasiet tillsammans med Carolina. Sen även några killar i min nuvarande skola som jag känner hade också tänkt att börja där. Så det skulle vara riktigt kul!
Fast ändå så har jag suget efter Det här servitris jobbet. Eller kanske receptionist på ett hotell då man får gå med kostym och fina frisyrer!
Men än så länge Så kretsar allt runt Ekeby gymnasiet som sagt


På bussen hem

Hejsan!
Har avslutat denna skoldag nu. En väldigt lugn dag som även idag bara bestod utav två lektioner. Vi började dagen med ett musikpass och sedan ett slöjdpass.
Efter det så hade vi information med SYV. Och jag känner mig väldans taggad på gymnasiet!
Lunchen serverades som pannkakor för min del eftersom jag har specialkost.
Efter lunch så tog min klass bussen ned på stan för att gå på hälsoäventyr.
Men nu så sitter jag som sagt på bussen hem och ikväll så väntas träning!
Puss!


Sista inlägget för idag

Hejsan svejsan!
Jag har vart upp till stallet som jag skev i tidigare inlägg. Det gick riktigt bra att rida idag!
Har precis skrivit klart min svenska uppsats medans jag skum kikade lite på Dallas. Men nu tänkte jag gå upp och duscha lite snabbt för att sedan bädda ned mig i sängen!
Sov så gott så hörs vi imorgon! Puss


Inga planer för kvällen

Hej hej, nu har jag vart hemma ett tag och andats ut. Ska efter att jag skrivit klart detta byta om till ridkläder. Sedan cyklar jag upp till stallet och rider! Just nu så har jag bara en häst att rida eftersom att min andra häst är i Stockholm. Sen så har jag ju en till här hemma men han rids inte för tillfället.
Men visst är han fin min lilla skatt❤ vad skulle ja göra utan han..?


På väg hem!

Tjenixen!
Idag så fick vi inställd sista lektion som var en mentorstid. Sen så hade vi även inställd matematik. Så idag bestod skoldagen av endast två lektioner. Väldans skönt!
Så nu sitter jag på bussen hem, tillsammans med en gammal klasskamrat som jag inte träffat på ett tag. Han hoppar av hållplatsen innan mig precis så vi hinner nog prata lite, trevligt de!
Ha det så himla bra! Puss


Ny dag nya tag!

Godmorgon!
Jag vaknade alldeles precis nyligen. Jag har nämligen sovmorgon till elva idag. Superskönt! Men klockan halv elva så ska jag ha utvecklingssamtal så jag åker bilen med mamsen in till stan. Men nu börjar det bli dags att göra sig i ordning. Hoppas du får en superbra onsdag! Puss


Ett lite försenat inlägg

Hej finis!
Tänkte skriva detta inlägg medans jag satt och åt middag med det blev inte så. Idag var det en lugn och väldigt lång dag i skolan. Jag umgicks mest med Louise, Amanda och Cornelia super gulliga flickor! Kärlek till er!
Sista lektionen för dagen var idrott. Halva klassen ungefär ville spela fotboll, därbland var jag. Så det var tre tjejer från klassen och resten killar som gick ut för att spela fotbollsmatch! Superskoj! Det slutade 5-4 till oss tror jag så det var kul.
När jag kom hem från plugget så hade mamma lagat vegetarisk paj till mig! Himla gott när man har en tom mage.
Så nu ska jag upp till stallet för att rida och sköta hästarna efter de ska jag plugga och sova! Får se om ni får ett inlägg lite senare, tror så. Men så länge; ha det så himla bra och tack för att du läser min blogg! Puss!


Hemma efter resan bodrumkusten-turkiet

Ja du, äntligen är dom hemma från Turkiet! Alltså min syster Jessica och hennes pojkvän Robert. Med sig hem hade Jessica en liten present till mig. Ett supergulligt armband!
Nu är det bara att vänta ännu lite längre för på fredag så kommer min pojkvän hem från Turkiet! Längtar så himla mycket!


Underbart är kort

Ligger och kollar på det programmet. Alltså jag vet inte vad jag ska säga. Dom är så sjukt underbara! Så himla söta! Man blir så glad när man ser dom och förstår att även fast man är kortväxt så har man i stort sätt alla möjligheter att leva ett helt normalt liv och uppleva sina drömmar. Blir helt glad.. Så fina!


En behövlig dag

Hej hej du vackra!
Idag har jag haft en trevlig skoldag efter en trött helg. Efter plugget så åkte jag med min fina Cornelia hem. Vi bakade och hade det supermysigt! Vi pratade om så himla mycket som behövde komma ur oss. Cornelia är verkligen det bästa jag kan få, hon är så fruktansvärt underbar! Det som finns mellan henne och mig kan ingen ta sönder. Man kan prata om Allt med henne, exakt allt! Så himla skönt att ha en sådan vän!

Så nu sitter jag på bussen och ska snart kliva av. Ikväll blir det till att plugga lite och titta på teve, ha det bäst! Puss


P.s. I love you

Hej världens vackraste människa!
Jag har plockat fram massor av mys till mig själv och har precis slagit på ps i love you.
Har faktiskt aldrig sett den. Tyckte att de var lite skam. Men nu ska jag fortsätta mysa med mig själv..
Puss på dig!


Livstecken nummer två!!

Åhhh vart helt galen!! Fick meddelande på Facebook från Turkiet! Jag vart så fruktansvärt glad sminket bara rann!
Herregud vad jag älskar den pojken!


Så himla uttråkad

Hej på er godmorgon!
Ja, jag är himla uttråkad. Inatt är det kulturnatten, men det ser inte ut att bli några vidare festligheter för mig inte. Jag ska tävla imorgon så måste i säng ordentligt och så. Hade tänkt att åka in en stund med Cornelia men hon blev en sjukling. Så det var lite surt, stackarn..
Sen så får jag panik eftersom jag inte fått nåt livstecken från Turkiet! Eller jo, i torsdags kväll fick jag ett inlägg i loggen på Facebook. Verkade som allt gått bra och att dom har det bra. Det glädjer mig. Det verkar vara något krångel med internet så det är därför jag inte får så många livstecken. Man blir helt ivrig när det händer något på mobilen. Och så blir man besviken när man kikar på displayen. Ni kan ju tänka er själva att om man brukar smsa mellan 200-500 sms om dagen. Verkligen varje minut från att man vaknar tills man somnar. Det är lite tomt och man blir väldigt rastlös. Men jaja. Bara sex dagar kvar nu. Jag får lov att klara mig. Har smort stövlar och träns inför imorgon nu precis.
Hoppas eran kultur natt blir helt galen! Puss


Äntligen har alla tavlor kommit upp ordentligt på väggarna!

Hej hej!
Mamma kom hem med två ramar åt mig idag, som jag ska ha fotografier på mina två tävlingsponnyer i. Nu sitter dessa tavlor på väggen och har gjort mitt rum lite bättre än vad det var förut.
Jag gillar att fixa och trixa mycket och ofta i mitt rum. Det gör att mitt rum blir väldigt personligt. Det är inte så stort, men ändå luftigt och fräscht ( dvs när det är städat) enligt mig.
Ljusa väggar med en mörkare fondvägg. Nästan bara svart och vit inredning som gör dendär fräscha känslan.


Förlåt för värdelösa bilder, men jag har aldrig vart någon riktig mästerfotograf tyvärr..


Hemma efter en tuff skoldag

Hej på dej fina du!
Skoldagen var inget roligt. Jag var ju helt slut eftersom min natt inte tillbringades många minuter i en sovande säng. Jag slumrade till på samhällsorienteringen, har aldrig hänt förr att jag verkligen sover på en lektion.
Men nu har jag fått i mig ett stort fat med plättar som mami hade lagat. Klockan kvart över åtta ikväll så har jag fått träningstid. Så nu ska jag smälta maten med någon god frukt tror jag och vila ut mig ordentligt så jag fixar träningen ikväll!

~snäll vän delade musikspelare med mig på matematiken~


04.45. På Uppsala C

Hej på er!
Just precis just nu så sitter jag på central station här i Uppsala. Och nu undrar ni säkert varför jag sitter här, När jag bor 3 mil här ifrån plus att det är skola imorgon.
Jo ni förstår att, vi var ju i huvudstaden igår kväll/ i natt. Tåget rullade in på Uppsala C ca 5 minuter efter att min sista buss avgick. Himla surt. Men så har jag ju en riktig ängel till pojkvän som mötte upp mig på stationen och tog med mig hem till sig. Som ni vet så ska han åka till Turkiet om några timmar. Så att få spendera hans sista timmar i Sverige på åtta dagar med han var mer än frivilligt. Vi råkade båda slumra till fast än att tanken var den att vara vaken. Men vi väcktes av en röst att klockan var fem över fyra. Min buss gick tjugo över fyra. Så jag traskade dit .
För er som inte redan snappat upp de; jag kommer sakna han himla mycket! Verkligen. Det var väldigt väldigt längesen vi hade en hel vecka mellan gångerna vi träffats. Vi brukar lixom träffas nästan varje dag faktiskt. Så lite tungt är det.
Men nu fick ni veta för mycket igen. Jag ska iallafall bara hem nu, duscha och åka till skolan igen. Puss!


I väntan på att skolan ska börja

Hej hej finisar!
~ de förra inlägget skulle publicerats för några dagar sen, dumma blogg.se appen~
Men jag har Inte gjort något inlägg på ett tag nu, men det har jag en förklaring till varför. Jag har sovit hos min pojkvän de senare två dagarna och vart med ha hela dagarna. Eller inte när jag vart i skolan då såklart.
Men ja, jag tror att jag nämnde det förut, att han åker till Turkiet klockan 05.00 imorgon Bitti. Och ikväll ska jag iväg till stockholm med alla nior för att kika på en teater. Vi anländer till Uppsala C inatt klockan 00.15 ungefär.
Det jobbiga är att jag kommer missa min sista buss men ynka minuter.. Nästa buss går inte förrän 04.57. Så ja...
Just nu sitter jag och smaskar på ett "special K energi kex" kände mig lite seg. Jag börjar lixom inte än på ett tag. Klockan 11.00.
Men oj vilken lång ramsa jag textat nu. Nu får jag ge mig! Hoppas ni får en fin dag, det är du värd! Puss


Bara massor av mobilbloggar idag

Nu ska jag säga godnatt till er!
Jag ska läsa några sidor ur boken innan jag somnar idag igen. Åh underbara bok! Imorgon bitti så hoppas jag på att få möta upp min pojkvän på stationen en snabbis innan skolan. Hoppas hoppas!
Imorgon så åker min allra käraste storasyster till Turkiet för en vecka tillsammans med sin pojkvän. Hoppas dom får det bra där borta!
Godnatt på er nu vackra människor!


2012-09-03 06.

Godmorgon på er!
Jag har egentligen inte tid att skriva ett inlägg till er.. Jag ska cykla till bussen om sisådär 10 minuter och jag är dessutom inte riktigt klar.. Jag ska ta en mycket tidigare buss än vad jag brukar göra, för jag ska möta upp pojkvännen på station som jag nämnde i tidogare inlägg. Sen när klockan slår 09.20 så har jag tanläkartid. Intekul alls faktiskt.. Men nog om det! Nu måste jag snabba på lite grann! Hörs mer under dagen, puss!

Påväg hem från huvudstaden!

Hej på er!
Sitter just nu i den silvriga bilen Som ska ta mig från Stockholm hem till gården!
Jag och mor har precis vart och lämnat en av mina ponnyer till hennes kusin. Han ska vara där i någon månad.
Drog på mig myskläderna innan jag satte mig i bilen. Nu är jag bara väldans hungrig och filmsugen! Så kvällen får bog bli så bra att jag stoppar i mig lite mat och sen kryper ner i sängen framför nån mysig film! Tyvärr ensam ikväll ... Men nu kan ja inte skriva så mycket mer, puss!


Upp och hoppa!

Oj, vaknade nu! Hade en sån underbar dröm så jag ville inte vakna hehe...
Nu ska jag kasta i mig lite frulle! Ikväll ska vi åka till Stockholm och lämna min fina prinsen där för en månad. Så nu måste jag skynda mig!
Pussen


Mobilblogg

Tänkte göra ett godnatt inlägg nu faktiskt. Ska lägga mig och läsa några sidor ur boken innan jag hinner slockna. Jag har haft en dålig dag idag. Har bara suttit inne och gjort samma sak som jag gjorde igår ~ ingenting.
Så himla tråkigt!
Men ja.. Nu säger jag godnatt!


Varje dag borde vara Lördag

Hej finisar!
ni får ursäkta om det blir lite stavfel och så vidare i mina inlägg. Men det har jag faktiskt en förklaring till varför!  som ni vet så har jag spräckt skärmen på min data, så nu har jag kopplat in den i teven. Min teve är en 24" skulle jag gissa på och den står ca 2-3 meter ifrån min säng där jag ligger och skriver, haha så jag ser inte riktigt vad jag själv skriver. Bra syn där... Jaja
Kvällen ser ut som följer; barnvakt.. suck. Men men. HAde gärna åkt in till min pojkvän ikväll. Ska träffa han så mycket som möjligt nu i veckan. För på torsdag.. på torsdag morgon sitter han i en bil mot Arlanda för att sedan sätta sig på planet mot Turkiet! Där är han i hela 8 dagar.. Jag får FÖRSÖKA klara mig. Så länge han är på hotellet och i hotellområdet så har han Wi-fi och då kommer vi kunna smsa via Imessage och skriva på facebook och så.. Men jag är van med att träffa han i stort sätt varje dag så vi får  se hur psykad jag kommer vara efter de :) Men det går nog bra!
Har räknar dagar länge nu...

1/9-2012

Godmorgon på er!
Vaknade ganska precis när klockan slog 10.Har inte så mycket för er att läsa just nu..Men idag så ska jag troligtvis städa rummet klart och fixa med några tavlor som ska upp på väggen!
Sen så ska jga självfallet rida också. Men nu så ska jag dra på mig lite kläder och gå för att käka lite frulle och dricka lite chai te! Mamma kom hem med chai te åt mig igår, åhh älskade chai te
 


RSS 2.0